PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

W jednym odcinku Cecillia powiedziała,że Estefania nie wygląda na 22 lata no i ogólnie z całego
odcinka można było wywnioskować,ze jest ona starsza od Marichuy.Wie ktoś ile dokładnie lat ma
Estefania ? Będzie o tym mowa w późniejszych odcinkach ?Bo od kilku odcinków mnie to
zastanawia.

+ Co sądzicie o tych jej kokardkach,wstążkach ?
Zawsze chce mi się z nich śmiać,nie rozumiem po co je nosi zwłaszcza,że to dorosła kobieta.Jakiś
patent na odmłodzenie czy co ? :D

ocenił(a) serial na 9
pati1109

Mnie też śmieszą te wstążki, w ogóle jej stylówa jest żenująca - zawsze dekolt do pępka. fryzura pięciolatki i spora pupa w jakichś obleśnych spodniach - tragedia :D Też się zastanawiałam ile ma lat - teraz jestem na 147 odcinku, wszystkie odcinki oglądałam (nie posłużyłam się nigdy przeczytaniem streszczenia) i chyba w żadnym do tej pory nie wspomnieli ile ona ma lat, ale możliwe że to jakoś przeoczyłam lub nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 8
pati1109

Nie przypominam sobie by miała być o tym mowa. O wstążkach już kiedyś pisałam, wygląda komicznie.I ta grzywka lub cos co ma ją imitować.

ocenił(a) serial na 4
pati1109

mnie nie rażą te wstążeczki u estefci, a nawet powiem, że pasują jej haha może dlatego, że aktorka jest bardzo ładna i nawet te spineczki jej nie "pobrzydzą". :)

ocenił(a) serial na 8
ginger_girl

Dla mnie ta aktorka jest brzydka ale każdy ma inny gust.

ocenił(a) serial na 4
pati1109

no wiadomo :)

ocenił(a) serial na 8
ginger_girl

Według mnie też jest brzydka, trochę mi żólwia przypomina. Ale w brzydocie jednak przoduje Viviana

ewelina84

Żółwia? Dobre :D Według mnie nie jest taka brzydka, ale ma cerę niezbyt, jak padnie inaczej światło, to widać wszystko. Viviana też mi się nie podoba.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

dobrze, że Viv nie jest zbyt piękna, bo gdyby aktorka była ładna i jeszcze miała grać Viv, kogoś, kto myśli że seksem bije od niego na kilometr to dziwnie by mi się tą telkę oglądało. pasuje do roli wrednej żonki. :D mi się za to za bardzo nie podoba typ urody Marichuy

pati1109

Też o tym pomyślałam, mogli sobie te wstążki darować. Pewnie chcą ja odmłodzić, ale nawet jeśli miała by te 22 lata, to i tak już nie pasują w tym wieku.