W jednym odcinku Cecillia powiedziała,że Estefania nie wygląda na 22 lata no i ogólnie z całego
odcinka można było wywnioskować,ze jest ona starsza od Marichuy.Wie ktoś ile dokładnie lat ma
Estefania ? Będzie o tym mowa w późniejszych odcinkach ?Bo od kilku odcinków mnie to
zastanawia.
+ Co sądzicie o tych jej kokardkach,wstążkach ?
Zawsze chce mi się z nich śmiać,nie rozumiem po co je nosi zwłaszcza,że to dorosła kobieta.Jakiś
patent na odmłodzenie czy co ? :D
Mnie też śmieszą te wstążki, w ogóle jej stylówa jest żenująca - zawsze dekolt do pępka. fryzura pięciolatki i spora pupa w jakichś obleśnych spodniach - tragedia :D Też się zastanawiałam ile ma lat - teraz jestem na 147 odcinku, wszystkie odcinki oglądałam (nie posłużyłam się nigdy przeczytaniem streszczenia) i chyba w żadnym do tej pory nie wspomnieli ile ona ma lat, ale możliwe że to jakoś przeoczyłam lub nie pamiętam.
Nie przypominam sobie by miała być o tym mowa. O wstążkach już kiedyś pisałam, wygląda komicznie.I ta grzywka lub cos co ma ją imitować.
mnie nie rażą te wstążeczki u estefci, a nawet powiem, że pasują jej haha może dlatego, że aktorka jest bardzo ładna i nawet te spineczki jej nie "pobrzydzą". :)
Według mnie też jest brzydka, trochę mi żólwia przypomina. Ale w brzydocie jednak przoduje Viviana
Żółwia? Dobre :D Według mnie nie jest taka brzydka, ale ma cerę niezbyt, jak padnie inaczej światło, to widać wszystko. Viviana też mi się nie podoba.
dobrze, że Viv nie jest zbyt piękna, bo gdyby aktorka była ładna i jeszcze miała grać Viv, kogoś, kto myśli że seksem bije od niego na kilometr to dziwnie by mi się tą telkę oglądało. pasuje do roli wrednej żonki. :D mi się za to za bardzo nie podoba typ urody Marichuy