PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6670
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

Kiedy Juan Miguel dowie się że Marichuy nie widzi?? W którym odcinku??

kingw

CZY WIE KTOŚ JAK SIĘ NAZYWA MELODIA KOŃCZĄCA WCZORAJSZY 137 ODCINEK????
BARDZO PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

ocenił(a) serial na 10
johnkennedy

chyba jakos w nastepnym tygodniu.powiem mu o tym Onelia, w czasie jego podrozy gdy tylko o tym sie dowie wroci do Meksyku.

kingw

Tak. Wróci i z nia porozmawia, ale MCH jak zawsze będzie narwana i wpadnie pod samochód. To spowoduje, że operacja oczu zostanie przesunięta, bo MCH będzie w złym stanie i Israel będzie się bał ze względu na stan zdrowia MCH. Okaże się też MCH może w ogóle nie odzyskać wzroku. JM podszyje się pod jej okulistę i ona go pokocha na nowo nie wiedząc kim jest (dziwne, że po głosie go nie pozna i po dotyku, ale cóż), a Anna Julia będzie jej wpajać, żeby znienawidziła JM za to co jej zrobił. AJ zajdzie w ciążę z Amadorem, ale żeby zrobić na złość MCH powie, że to dziecko JM. MCH zamieszka na dobre z rodzicami i pozna chłopaka też niewidomego od lat, z którym się zaprzyjaźni. On będzie potem z tą byłą żoną Nelsona (zapomniałam imienia). MCH w 185 odc odzyska wzrok i dowie się, że tym lekarzem jest CHM i go znienawidzi za kłamstwo, ale potem wybaczy i oboje będą świadkować na slubie Rocio i Daniela. Potem Anna Julia porwie sprzed ołtarza MCH i wywiezie do domku i będzie chciała spalic, ale dostanie bóli porodowych i to MCH bedzie ją ratować i odbierze poród. AJ umrze, a dzieco przezyje. MCH i JM w końcu wezmą slub:)

marina23

a tym dzieckiem Any julii kto sie zajmie ?

kingw

zdaje sie ze purita i ten jej maz ale nie jestem pewna, amador zgnije w wiezieniu isabela tez a estefania to nie wiem na bank zamkna ja w psychiatryku i chyba zwariuje, ale nie jestem pewna.

kingw

polecam sceny wypadku MCH pod kołami samochodu, bardzo efektownie zrobiona, jeszcze nie widziałam, żeby ktoś wpadł pod samochód z boku, zawsze na maske lecą a tu MCH wpadła na bok i walnęła w lusterko. 141-142 odc polecam serdecznie też 152 jak MCH spada ze schodów posmarowanych masłem przez Ane Julie(suka):)

ocenił(a) serial na 7
marina23

"spada ze schodów posmarowanych masłem przez Ane Julie(suka):)" - poryczałam się ze śmiechu:) taka akcja to tylko w telenoweli:D

ocenił(a) serial na 7
kingw

141