Jedna z najchętniej oglądanych telenowel emitowanych przez Czwórkę powraca na antenę. Licząca
194 odcinki meksykańska produkcja z Maite Perroni i Williamem Levy „Nie igraj z aniołem” zagości
w ramówce Szóstki od 8 maja o godz. 17:00. Emisja także na Czwórce od następnego dnia o godz.
10:00.
Zapychacz i tyle. Ludzie czekają na nowe telki. Kto chciał, ten już dawno obejrzał CCEA. A tu dają powtórki telenoweli sprzed 6 lat...
Jak nie,mieli czym zapchać to , mogli coś wybrać z tego np;Sortilegio 90ost,Eva luna114ost,Mi pecado110ost,albo coś nowego na wakacje Cachito del cielo''110 ost,w sam raz na 4 miesiące wolnego.Wiadomo że po wakacjach pewnie chcą dać coś nowego.Ja myśle ze Cuidado con el angel ,to nie trafny pomysł bo to,nie wyrobi się do końca wakacji.
Jak będą dawać po jednym odcinku to wyrobią się do wakacji, ale 2015, a skoro tak to się obejdzie, bo nie wiem czy za rok będę zainteresowana telenowelami
A ja teraz uważam że ''Cuidado con el angel'',dadzą jeszcze jak się skończy ;;Amores verdaderos''.Bo muszą wsadzić coś na tom godzinę,a najlepiej dać ;;Cuidado con el angel''.Żeby się prędzej skończyło.Nie planuje tej telenoweli oglądać,bo mi się znudziła.