uwielbiam ten serial! ciekawe czy bedzie 4 sezon; bo z teog co wyczytalem szykuje sie na zle wiadomosci. chociaz wedlug mnie to zakonczenie sezonu 3 moze mowic ze nie wszystko jeszcze stracone! licze na kolejne sozony
też się zastanawiam czy będzie sezon 4 ale trochę w to wątpię ale mam nadzieje że będzie 4
wersja kinowa, akcja dzieje się w przerwie świątecznej czyli w 3 sezonie!
a o czym miałby być 4 sezon? przecież ukończyli liceum to teraz MOŻE będzie nowa seria np. nie ma to jak studia czy coś...
tylko ciekawe czy Zack się dostanie na studia ;D
i oprócz tego, że ukończyli liceum to jeszcze statek rozebrali.
A nie sądzicie, że to byłaby już lekka przesada? Ciągnąć to wszystko, powtarzać cały czas... Ja rozumiem, też się lubię czasem odmóżdżyć i to pooglądać, ale oglądać cały czas to samo to trochę przegięcie. Bo w końcu ile można mieć pomysłów na serial, który się ciągnie i ciągnie...?
ale to nie jest ten sam serial ;D Wcześniej było "Nie ma to jak hotel", a teraz było "Nie ma to jak statek" ;P
ale studia to dobry pomysł. Cody by studiował, a Zack łaziłby po kampusie i laski rwał ;dd
na 100 % nie bedzie 4 sezonu może miejmy nadzieję że bedzie nie ma to jak studia lub nie ma to jak akademik
gdzie się pojawią dziwnym trafem może london bo dostała jakiś od ojca zack i cody no i może woody albo ktoś może bedzie bo zack mówił w ostatnim odcinku że ciekawe jakie nas teraz czekają przygody