Bardzo słaby serial, zdecydowanie gorszy od NMTJH. Argumenty:
-Humor tak beznadziejny, że cały czas zastanawiam się, czemu w tle słyszę śmiech tłumu,
-Beznadziejne nowe postacie(Bailey choćby),
-Nieudolne próby kontynuowania bardzo dobrego serialu.
Może i mało tego wypisałem, ale ten serial mi się nie podoba, jest bardzo niskopoziomowy, niskobudżetowy i ogólnie nieudany moim zdaniem.
Za co dajecie takie wysokie oceny? Za jedyny dość fajny odcinek uważam parodię Titanica, ponieważ naprawdę była śmieszna. Na koniec mam jedno dręczące mnie pytanie: Dlaczego London, starsza od Zacka i Codiego, jest z nimi w tej samej klasie?
Moja ocena: 2\10.
Bo London jest glupiitka dla mnie to najlepszys serial na Disney Chanel swojego gatunku bo drugie lubie blizniakow .
Popieram. Beznadzieja. 1/10 dostali ode mnie za to co wypisałeś i za zmianę aktorki, która grała matkę bliźniaków.
Dokładnie minusów można znaleźć więcej..
- największy minus za brak osoby Maddie w tej serii co by nie mówić wnosiła do serialu wiele żywiołowości,była ciepłą osobą która była dobrym duszkiem nmtjh a jej pogawędki z London bądź docinki były fenomenalne.
- szkoda końca miłości Zacka do Maddie w sensie ze w tej serii nic o tym nie ma no może oprócz " Maddie na statku" ale co pocałowała go i zro kontynuacji?! bez sensu.
- ta nowa dziewczyna Bailey czy jakoś tak nic nowego nie wnosi, jest jakaś ociężała, taka ciepła klucha a jej teksty nie są w ogóle śmieszne, aktorka do kitu!
- ta niby miłość Codiego do niej bez sensu, zero nutki \tajemniczości albo zaciekawienia widza
- brak matki bliźniaków Arwina i Estebana na minus
- uważam że pomysły im się skończyły ponieważ nie ma już tutaj takiego klimatu ani dobrego humoru jak w nmtjh, serial staje sie denny, bez jakiejkolwiek rewelacji
- mogli zrobić kontynuacje nmtjh ale kontynuacje dalej w hotelu ze wszystkimi postaciami, które występowały od 1 odcinka a nie mieszać
Rzeczywiście słaby.
Nie ma Maddie, ani Carey i Estebana i tego klimatu. Humor o wiele gorszy. Całe szczescie jest tam jeszcze London ktora jedyna tu daje powód do smiechu. Woody (nie wiem jak sie pisze ale chodzi o Łudiego) to katastrofa tak samo jak ta nauczycielka. A co najważniejsze (wedlug mnie) to to ze blizniaki straciły swój "dziecięcy" urok. Teraz im w głowach tylo dziewczyny i imprezy. A w NMTJH Zack i Cody prowadzili beztroskie zycie, pełne zabawy, i ciagłego wpadania w tarapaty. Teraz : Nuuda....
A mnie się właśnie to podoba że nie są już takimi dzieciakami . Lubia imprezować ale ja sam też bardzo lubię , a szczególnie z ładnymi i fajnymi dziewczynami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie,jak mieli nie stracić dzieciencego uroku jak mają już po 18 lat (w filmie 16) już mogą legalnie chlać piwsko.Mi też brakuje Ludków z NMTJH ale za to jak się pojawiają czasem to większa jest radocha. Pozatym uważam że wontki miłosne są nawed fajne. powiedzie mi szczeże czy byście oglądali serial który ma 6 sezonów i nadal krencą. Ja bym niechciał oglądać wciąż tych samych twarzy.
Upadłes na głowe.''Nie ma to jak hotel'' to KICZOWATA produkcja Disneyu.''Nie ma to jak statek'' wymiata.Jest lepszy ma wiecej humoru i zabawnych dialogow.Oraz sytulacji
wydaje mi się, że serial potrzebował zmian, więc to, że akcje przeniesiono na statek było dobrym pomysłem. Usunięcie matki bliźniaków było chyba najlepszą decyzją scenarzystów, nigdy jej nie lubiłam. Szkoda mi jednak Maddie i Estebana były to super postaci
Zack przestał latać za Maddie, bo przeszło mu dziecięce zauroczenie, ona było dużo starsza od niego. Teraz mając 16 lat Zack myśli o wielu dziewczynach, jak to u szesnastolatków bywa. Cody się trochę "rozkręcił" wydaje mi się, co wyszło na plus. A po co w jego miłości tajemniczość? Zakochał się i tyle, na szczęście już z wzajemnością. A ostatni odcinek 2 sezonu wprowadza zmiany co do Cody'ego i Bailey. Tutweiller jest boska, jej problemy sercowe wymiatają xD
Ja też nad tym ubolewam... Tzn. że 3 sezon jest ostatnim... Widziałam zdjęcia z ostatniego tygodnia na planie. Wszyscy ryczeli... Jak Brenda Song przytulała bliźniaków to oni też się troszkę popłakali. W końcu spędzili razem na planie kawał czasu... Nawet ten co grał Woody'ego ryczał a nie znał ich tak dobrze jak Brenda czy Phil Lewis(Moseby). Zdecydownie najlepszy serial na Disney Channel, zarówno nmtjh i nmtjs też... Na tle Hanny Montany ten serial jest świetny! Humor jest dużo lepszy niż w innych sitcomach disneya. Teraz po zakończeniu 3 sezonu, poziom tego kanału bardzo się obniży...