Np. London, gdy bliźniacy byli mali ona już była w liceum... a teraz chłopaki maja po 18-19 lat, a ta dalej w tym liceum... nie moge. Lub w jednym odc. śnieg na statku.. masakra i zaspy <lol2> Rozumiem serial komediowy, no ale torche poziomu by nie zaskzodizlo.
Jak już napisałam w innym temacie tak dokładniej to oni mają pod koniec 3 sezonu 17-18 lat gdyż w USA liceum kończy się rok wcześniej. Cole i Dylan rocznikowo są w moim wieku, a liceum skończyli rok temu, a ja dopiero teraz. Co do London, celowo została umieszczona w klasie z bliźniakami. Przecież ona jest od nich 3 lata starsza, a 3 lata kiblowania jest możliwe, osobiście znam parę osób. Po prostu chciano podkreślić że wywalano ją z wielu szkół, oraz jej brak wiedzy i olewanie szkoły. Przecież London jest głupia jak but. A co do śniegu na statku, to masz pewnie na myśli odcinek "The Swede Life", gdy byli w Szwecji. To Skandynawia więc tam ogólnie jest zimno. Na pokładzie był śnieg, gdyż jest to pokład niebo, czyli jak nazwa wzkazuje, nie ma dachu, więc śnieg to chyba nic dziwnego...;p
Wiem, kiedy się kończy liceum w USA. Tez jestem z 1992 r. i liceum skończyłąm tez już rok temu, gdyż posżłam do szkoły mając 6 lat. Znów taka głupia nie jestem. Snieg na statku, paranoja, nie ma jak zrbić zaspy na statku zamiast go usunąć. Cały serial to badziewie.
Skoro tak uważasz... I przecież pisząc komentarz nie wnioskowałam że jesteś głupia. Więc wyluzuj;-)
O ile można wytłumaczyć te dwie rzeczy, o tyle trudno zrozumieć dlaczego nie trzymają się wątków z "Nie ma to jak hotel". Na przykład, tam, w jednym z odcinków okazało się, że London jest bardzo dobra z w-fu i pomagała nawet Maddie podciągnąć ocenę. Natomiast w "Nie ma to jak statek" nie wiedziała nawet, co to bieżnia...
Taaa dlatego uważam też że te seriale odbiegają od ideału... Również zauważyłam to o czym wspomniałaś... Moim zdaniem za bardzo skupili się na bliźniakach(i choć to oni są głównymi bohaterami) to moim zdaniem skoro London również jest w sequelu to mogli zadbać o takie szczegóły, bardziej je dopracować, szczególnie że twórcy są ci sami...:/ Za scenariusz odpowiada ta sama osoba... Dla mnie to nie tyle żenujące co komiczne...
no najbardziej wkurzające jest to z london i to że mimo widoczny przez lata zmian wyglądu chłopaki nadal są jak 12 latki
Moim zdaniem London jest tępa i cały czas siedziała w liceum, bo nie przechodziła z klasy do klasy, ale nie wyrzucali jej bo ojciec za to płacił.
Ok, a jak wytłumaczyć rejs ktory trwa tak długo? Myśle że taki rejs powinien trwac z 3 msc. a oni tam sa juz ponad rok na pewno... Bo ta dziewczyna Cody'ego mówiła że zmarnowała z nim rok... A jakiego normalnego człowieka stać na rejst po całym świecie i w dodatku taki długi? żeby to był rejst dla zdolnych uczniów to ok. Ale ten Woody i Zack? jakim cudem stać ich na taki rejs?
Było powiedziane, że będą się tam uczyli, a więc rejs będzie trwał nawet dłużej niż rok, no bo to w końcu nauka.
Ale jednak zgadzam się - niby w "Nie ma to jak hotel" nie mieli kasy, a w drugiej części stać ich na taki rejs... Ja rozumiem, że mogli zaoszczędzić trochę pieniędzy, ale rejs trwający lata w liceum to trochę dużo pieniędzy. Może był jakiś moment, który przeoczyłam, w którym wygrali w totka, albo coś w tym stylu...?
skapnęłam się dlaczego chłopaki są dla nas tacy mali ja widzę w nich dwunastolatków bo takich ich pamiętam tak jak w mirandzie corsgowe (iCarly) widzę trzynastolatkę a nie osiemnastolatkę
Raczej w totka nie wygrali. trwa 3 lata(lub 4 w USA) nie wiem dokładnie, nie zbyt mnie to interesuje. Ale wcześniej już chodzili do liceum w NMTJH byli takimi jeszcze małymi chłopaczkami . Niech rejs trwa 2 lata. Ale oni tam już tyle napewno są . ;] ogolnie jak dla mnie, pomysł na serial fajny, ale nie trwajacy tak długo, to juz sie staje idiotyczne.