PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=473271}

Suite Life: Nie ma to jak statek

The Suite Life on Deck
2009 - 2012
6,7 21 tys. ocen
6,7 10 1 20676
6,0 4 krytyków
Suite Life: Nie ma to jak statek
powrót do forum serialu Nie ma to jak statek

zdziwiło mnie to że ashley tisdale nie ma w tym filmie ;/ czy ona nie bdzie uz grac?? uwielbialam ją dla mnie była najlepsza

milena998

Sama bym chciała wiedzieć, bo bez niej to bez sensu ;/ konfrontacje między nią a London były po prostu... :D

milena998

rzeczywiscie to bez sensu widzialam na zdjeciach ze ma grac ale sporadycznie ...;/ za nia jest ta nowa taka ;/ mam nadzieje ze Tisdale wróci

milena998

Ona rzadko będzie, ale będzie. A to dlatego tak rzadko, bo stała się super sławna, ponieważ wylansowała się poprzez HSM.

ocenił(a) serial na 6
n_a_t_a_l_i_a

Nie ma to jak hotel był po tym jak się "wylansowała", więc to raczej powód nie jest ;p. Pewnie ma od cholery kasy i już się jej nie chce grać. Pół biedy ona, jeżeli London by odeszła to nie miałbym już po co tego oglądać :)

milena998

Nom została najlepsza młodą gwiazdą 2008r.! I bardzo dobrze ale szkoda że rzadko będzie grać ;/

ocenił(a) serial na 6
szpeniorek

Hmmm, ja w rankingu najlepszych aktorek, postawiłbym ją poniżej przeciętnej, ale poziom tych "młodych gwiazd" jest tak żenujący, że wygrac go to jest łatwizna :P

el_Polaco

Boze mi jej brakuje J aogladam ten film ze wzledu na Zacka i Codniego w koncu oni tu sa najwazniejsi

milena998

Maddie wystąpi tylko w odcinku 19 serii, w którym (uwaga! spoiler!) pocałuje Zacka. Wiemy też, że bardzo zaprzyjaźni się z Bailey. Chłopcy spotkają ją w Europie.

ZMarchewa

Na krakowskim rynku

kinoman85

Wystepuje w 13odcinku tak wyczytale, i tez wyczytałem albo cos pomieszałem ze w ameryce nie pokazali wszystkich jescze odcinkow piwrsze serii

kinoman85

Ja coś słyszałam Ze Ashley nie będzie dlatego bo właśnie kręci zdjęcia do HSM3 i nie ma czasu aby występować z NTJS ale bardzo jej się podobało w NTJH i przecież przyjaźni się z Brendą więc nie sądzę aby tutaj kluczową rolę odgrywało to że ma kasę albo że nie chce grać, myślę że uznała że woli na razie się realizować w filmach i odpuścić ten serial, ponieważ nie ma w tej chwili na niego czasu i tyle. Ale uważam że gdyby mogła to by na pewno zagrała bo przecież gdyby było inaczej to nawet sporadycznie by się nie pokazywała

ocenił(a) serial na 7
alunia_kiss

ja oglądałem odcinek z Maddie że przyjechała i byli w zamku i książe Jeffy. Myślała że on bedzie wysoki a tu jakiś 8 latek i potem był ślub ale był pojedynek bo Zack się z sprzeciwił małżeństwu i potem Maddie Całuje Zacka. koniec