PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=476808}

Niezwykłe przypadki Flapjacka

The Marvelous Misadventures of Flapjack
2008 - 2010
7,2 5,7 tys. ocen
7,2 10 1 5729
9,0 2 krytyków
Niezwykłe przypadki Flapjacka
powrót do forum serialu Niezwykłe przypadki Flapjacka

kiedyś to potrafili robić kreskówki a teraz je zastąpili tym chłamem porażka

użytkownik usunięty
Piekielny_Scorpion

Zawsze jest jakieś "kiedyś".

ocenił(a) serial na 10
Piekielny_Scorpion

Czemu się czepiasz? Kreskówka jest genialna, może nie dla każdego, ale nie nazywaj jej chłamem tylko dlatego, że Tobie się nie podoba :)

Piekielny_Scorpion

"Kiedyś" znaczy kiedy? Masz na myśli Disneya? Francuskie kreski? Nasze bajki z lat 80/90?

Flapjack na tle innych współczesnych kreskówek wypada wręcz rewelacyjnie.

Kuba1982

Ta kreskówka to jeden wielki gniot jest chamska i obrzydliwa zdecydowanie nie jest dla dzieciaków

Piekielny_Scorpion

Kto mówi, że kreskówki są TYLKO dla dzieci?

ocenił(a) serial na 10
Piekielny_Scorpion

Pewnie dlatego ci się nie spodobała :)

Piekielny_Scorpion

"Kto mówi, że kreskówki są TYLKO dla dzieci?" no właśnie, idioto...

użytkownik usunięty
Piekielny_Scorpion

Ta kreska jest chyba w najlepszym stylu starego, abstrakcyjnego CN.

Jedyne, co mi się nie podoba w tej kreskówce, to odcinki jak biedny Knykieć dostaje ponurą karę, a Bańka i nieraz całe Sztormowo tak podle się z niego śmieją:( No ale jest też dużo fajnych zakończeń:)

ocenił(a) serial na 8
Danielburg

Mi sie podoba w tej kreskówce oryginalne styl, tzn pierwszy plan jest typowo kreskowany, tło wygląda jak malowane akwarelą a do tego wklejone są często zdjęcia albo krótkie filmy :P

KinoManiack

Oglądając tę bajkę zrozumiałem, że mało które kreskówki są dla dzieci. Młodzi nie rozumieją tego abstrakcyjnego humoru, momentami strasznego.

ocenił(a) serial na 10
KinoManiack

Hah, dokładnie ten styl, "brudnej" akwareli kocham w części wizualnej najbardziej :)

Piekielny_Scorpion

Ta kreskówka ma fajne wykonanie plastyczne ale scenariusz mi się mało podoba więc daję 6/10.

Piekielny_Scorpion

Jak zwykle gloryfikacja przeszłości. "Dawniej" wszystko było lepsze, lepsze kreskówki, jedzenie, woda, powietrze, kobiety, politycy itp. itd.