PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Czy będzie drugi sezon serialu ?

ocenił(a) serial na 6
p_sawyer33

Nie wiem ale mam nadzieje że tak :-) poza tym serial ma chyba dobrą oglądalność ?

ocenił(a) serial na 4
p_sawyer33

Moim zdaniem nie będzie drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 9
p_sawyer33

Fajnie by było, żeby był, bo serial, jaki by nie był to mnie wciągnął :)
Ktoś ma jakieś w miarę sprawdzone info na ten temat? :)

użytkownik usunięty
lawja

Jakieś 3 miesiące temu przedstawiciele CW mówili, że Nikita na razie "is in limbo" - jej dalszy los jest nieznany :) Dorzucili jednak, że w ich opinii ten serial się przebije. Poza tym nie znalazłem żadnych informacji :/

lawja

Mnie też wciągnął, ale jakoś nie mam pomysłów na dalszy ciąg, a nie lubię jak ktoś robi specjalnie zmianę akcji, która nie ma w ogóle sensu, po to tylko by serial chodził dalej. Niech wymyślą coś co jeszcze bardziej wciągnie, ale nie skomplikuje fabuły.

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer33

przeciez to ich najlepszy serial . GG wieje nuda, 90210 jeszcze w miare sie trzyma, pogoda na milość to takie dno totalne , że aż nie wiem kto to ogląda. Jeszcze Hellcatsy w sumie , chociaz troszkę inne fabuła. Pamiętniki wampoirów tez straciły swoją magie zupełnie. Jedynie Nikita sprawia ,że oglądając 40 minutowy odcinek mam wrażenie jakby trwał 10 .

ocenił(a) serial na 6
anusia140

zgadzam sie w zupełności z anusia140 , chociaż za Hellcats nie przepadam ze względu na "świetną" obsade.

anusia140

po tym twoim podsumowaniu to się zastanawiam czy w ogóle jakiś serial jest wart oglądania. : D

ocenił(a) serial na 10
p_sawyer33

Wątki od kilku odcinków biegną w jednym kierunku - likwidacja Division i odkryciu prawdziwej twarzy Percy'ego. Ale wystarczy, że w ostatnim odcinku Michael znajdzie na przykład jakiś "dowód" na to, że Nikita kiedyś kiedyś go oszukała / zdradziła, i to spowoduje że powie Percy'emu prawdę o Nikicie, nie zapominając jednocześnie o swojej własnej zemście na nim. Jest baza na drugi sezon? Jest, nagły zwrot akcji na koniec. A może Nikita współpracuje z rządem i w ostatnim odcinku zostanie pokazane jej spotkanie z jakimś agentem rządowym, podczas którego będzie zdawać relację ze swojej "misji" i z tego jak manipuluje Michaelem. Rząd przecież wie, że Division wydostał się spod ich kontroli, a więc zapewne próbują ich teraz zniszczyć. Do tego, ostatnio coraz częściej pojawia się Amanda, jako nieczuła pozbawiona emocji bohaterka. W drugim sezonie zapewne poznamy jej przeszłość, co sprawiło że jest tak nieczułą osobą. Do tego, w serialu z 1997 roku odpowiednicy Percy'ego i Amandy flirtowali ze sobą, może ten wątek zostanie pokazany w najnowszej wersji?

Istnieje wiele możliwości i wiele rozwiązań. A drugi sezon będzie na pewno :)

chatiflatt

raczej powinien być drugi sezon w końcu nikita z 1997 roku miała chyba 6 sezonów

ocenił(a) serial na 10
ania94

cos mam przeczucie , ze nie zrobia . O innych serialach juz wiadomo ,a o nikicie w sumie nic

anusia140

Ale zauważcie że ten serial wszedł dopiero jesienią do TV więc teraz mogą milczeć i dopiero w połowie lata może się wypowiedzą

pointer_damian323

mam szczerą nadzieję, że będzie drugi sezon, Nikita jest naprawdę fajna:)

euniceczar

Na Hataku piszą że drugi sezon prawie pewny tylko nie wiedzą kiedy go emitować zastanawiają się czy nie dać w piątki zamiast w czwartki na miejsce Smallville

szarit

Wow ten odcinek mnie miło zaskoczył i jestem pewien że 2 sezon powstanie :) W końcu jest wiele nie wyjaśnionych kwestii tak więc nie widzę sensu kończyć serial gdy tak kończy się ostatni odcinek :)
Co do 2 sezonu to w tym roku jeszcze czy dopiero w następnym ?

ocenił(a) serial na 8
kris_020

No chyba będzie 2 sezon Nikity. Szukałam po internecie i znalazłam.
http://lyndsy-fonseca.net/nikita-exec-drops-season-two-hints

p_sawyer33

Czy będzie drugi sezon dowiemy się 19 maja, kiedy wyjdzie jesienna rozkładówka CW. Myślę, że nie ma się o co martwić, ponieważ drugi sezon już od jakiegoś czasu jest rzeczą pewną. A czekamy dlatego tak długo, bo jak sama Maggie Q powiedziała, twórcy serialu lubią trzymać wszystkich w niepewności do ostatniej chwili, nawet całą obsadę.

viviannev

Nikita ma 2 sezon !!!!

http://www.spoilertv.com/2011/05/nikita-renewed.html

elex

Pojawiła się już Jesienna ramówka CW ???

kinga45

http://www.filmweb.pl/news/Jesienna+ram%C3%B3wka+stacji+The+CW+na+sezon+2011+201 2-73808 Nikita jeste :XD

kinga45

a wiadomo lub przypuszczacie kiedy zaczną kręcić 2 sezon ???

kinga45

Sezon drugi zaczną kręcić w lipcu.

viviannev

i co oni w 3 miesiące się mają z tymi odcinkami wyrobić, np Przygody Merlina kręcą od marca żeby się wyrobić ( 13 odcinków) a premiera w wrześnu

kinga45

Oni nie kręcą od razu 22 odcinków.
W lipcu i sierpniu będą kręcić kilka pierwszych odcinków.
Po wyemitowaniu ok. 6 odcinków jest jakaś 2 tygodniowa przerwa potem kilka kolejnych odcinków pomiędzy 10-12 odc. to jest jakiś grudzień jest 3 tygodniowa przerwa.
Powraca w połowie stycznia z 5 - 6 odcinkami.
Kolejna przerwa jest od marca do połowy kwietnia i wtedy kręcą pozostałe odcinki serialu . Tak tworzonych jest większość seriali.
Od połowy września do maja są co najmniej 3 duże przerwy.
Mam nadzieje, że pomogły Ci moje wyjaśnienia.

ocenił(a) serial na 10
elex

Pewnie, aktorzy wiele razy wspominali, że tempo pracy jest niesamowite - 1 sezon był kręcony na bieżąco z małymi przerwami od końca wakacji do...chyba marca/kwietnia.

skinnerbx

to zamiast zacząć wcześniej kręcić to się ludzie tam wyczerpią.

http://www.swiatseriali.pl/seriale/nikita-571/news-maggie-q-wkracza-do-akcji,nId ,296815 - tu Maggie Q mówi że czasmi jest tak zmęczona że dosłownie zaczyna płakać ...;( biedna

ocenił(a) serial na 6
kinga45

ciekawy wywiad, wynika z niego jedna bardzo cenna informacja - Maggie Q w większości scen nie korzysta z udziału dublerki. W sumie podejrzewalem to wcześniej, bo oglądałem sobie sceny walki klatka po klatce i myślałem sobie, że albo genialnie wkleili jej głowę na komputerze, albo ona sama tak wywija. No i się okazuje, że wywija :-)

ćwiczyła kręcenie scen walki z jackie chanem, zna w jakimś stopniu krav magę i filipino kali

keeveek

Podziwiam ja za to xD

keeveek

Obejrzyj sobie aktorską biografię Maggie Q,to głównie filmy akcji najczęściej z Azji a tam dublerów nie ma,aktor co chce grać w filmie akcji musi radzić sobie sam to nie USA czy Europa,Maggie ma na prawdę opanowane kung fu i trenuje też inne style co poznać choćby po Nikicie i za to ją lubię nawet jeżeli aktorką jest średnią.

ocenił(a) serial na 7
szarit

2 sezon ma lecieć od 23 września w piątki

ocenił(a) serial na 10
karasmi1799

i bardzoo dobrze, nie mogli by zakończyć serialu po 1 sezonie gdy jest taki super ;]