PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8262
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Prezent dla obsady.

ocenił(a) serial na 6

Już dawniej o tym myślałam, ale teraz zakładam taki temat. Co myślicie o prezencie dla
obsady w postaci filmiku? Chodzi mi o to, że moglibyście przysyłać swoje zdjęcia, rysunki,
filmiki, itd., a później to wszystko poskładałoby się w jedną całość, dodało muzykę.
Tutaj jest taki prezent dla obsady TVD:
http://www.youtube.com/watch?v=VdNBqMGcJSk&feature=player_embedded#!
Może nie wyszedł jakoś super fajnie, ale wszyscy się starali, w tym ja (: Jeśli nie filmik,
moglibyśmy zrobić książkę. Przysyłalibyście do mnie zdjęcia, napisy, opowiadania, ja bym to
wydrukowała i skleiła w jedną całość. Jednak problem byłby z wysłaniem. Gdybyśmy zrobili
filmik, wystarczy że napisałabym do obsady na Twitterze, a by go zobaczyli (: Musiałaby się
zebrać wystarczająca ilość osób, bo filmik z kilkoma zdjęciami to aż wstyd pokazywać :P No i
kto wie, czy filmiku by nie zobaczył ktoś z pracowników CW... chodzi mi o to, że
pokazalibyśmy wtedy, jak bardzo fani kochają serial i może sezon 3 byłby bardziej pewny? (:
Co myślicie?

ocenił(a) serial na 6
Vakme

Co, nikt nie jest chętny? oO
Nie wstydźcie się, wystarczy że byście zrobili napis np. Nikita i już zdjęcie gotowe, a obsada na pewno by się ucieszyła :P

ocenił(a) serial na 10
Vakme

Moze ja bym była chętna ;P
Nie ma do tego żadnych kategorii wiekowych,prawda?

ocenił(a) serial na 6
kath198

Oczywiście, że nie, prezent od każdego jest mile widziany (;