PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8260
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita

Sean

ocenił(a) serial na 10

Co sądzicie o śmierci Seana. Mnie to bardzo zabolało. Była to moja ulubiona postać.

ocenił(a) serial na 7
Salex

Beznadziejnie go uśmiercili. Pomysł byłby świetny, gdyby na 3 sezonie Nikita się kończyła. Ale tak nie jest.. Poza tym kuuuuuuurde... Zginął, mimo wszystko, ważny członek zespołu i jakoś nikt się tym nie przejął. Ale o czym tu mowa, gdy postacie w cudowny sposób wracają do zdrowia itd. Seana potwornie mi szkoda. Poryczałam się, bo długo był z nami. Zdziwiona jestem reakcją Alex.. albo brakiem większej reakcji. Teraz tylko czekam aż usmiercą Owena/Sama.

ocenił(a) serial na 10
Nikivi

Też jestem zdziwiona jej reakcją. Smutne jest to, że oni zachowują się jakby nic się nie stało. Będzie mi go brakowało

Salex

Gdyby Alex przez cały seril nie zachowywala się jak rozwydrzony bachor to Sean by żył nadal, jak dla mnie pani Bogaczka Aleksandra Udninov jest cholernie irytującą postacią. A Owen/Sam musi być, koleś jest ciekawy, w końcu Oszukał Przeznaczenie ;) no i w 3 sezonie sporo namieszał.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

Oj będę bronić alex to nie jej wina tylko amandy która namieszała jej w mózgu!!

santanashadow

Taaa jasne, mieszanie mieszaniem a rozsądek rozsądkiem. Jest rozkapryszona gówniara i tyle, dlaczego dopiero jak się konkretnie zesrało to doszło jej do łba że jednak chu....owo postępuje, olała koleżankębo poleciała ratować dziewczyne, nawet jeśli by ta dziewczyna nie była wymyślona to mogła to rozegrać ciut inaczej a tak zginął Ari Tasarov który święty nie był ale na koniec zachował się dużo lepiej niż Alex, a podejrzewam że też miał nieźle namieszane w głowie przez Amande. Ale nie, brońmy małej Alex bo taka strasznie biedna jest, chu....j z Seanem który przez nią zginął, to tylko jej ukochany był, taki mało znaczący.

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

No tu masz rację jeżeli chodzi o tą kobietę, mogła załatwić to inaczej a Ari szczerze mówiąc i tak by pewnie zginą jak nie z rąk sekcji , nikity, to Amanda by go pewnie zabiła z zemsty bo ją zostawił. Ja tam alex lubię .

santanashadow

Ty lubisz, mi działa na nerwy więc jest git, dla mnie Birkhoff jest najlepszy :D

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

Nie mówię że jest moja ulubioną bohaterką bo ulubioną postacią jest oczywiście Seymour ! Uwielbiam jego teksty i to dzięki niemu serial zyskuje na poznaniu. No i oczywiście serial nie byłby taki dobry gdyby nie sceny Birkoffa z bronią ;)

santanashadow

Tekst Seana w momencie buntu agentów Sekcji, wracam po Alex, Birkhof nie może być odważniejszy ode mnie :D

ocenił(a) serial na 9
Mateo_SF

Tak jeden z lepszych, ja uwielbiam jeszcze tekst z 2 sezonu (do Carli) : ,,PUT MY HARDWER DOWN BITCH", albo ,,Yes thats my girl' do soni a no i oczywiście relacje Birkoffa z Niki np, w 2 sezonie rozmawiają dlaczego uratował ją i mika, no mogłabym jeszcze dłuuuugo wymieniać ale nie o to chodzi ;)

santanashadow

Raczej 'hardware' (taak; jasne, ja lubię poprawiać błędy, jeśli jakieś widzę).
Co do Birkhoffa, gościa lubię, fajne teksty ma, ale nie pamiętam wszystkich dokładnie.
Jeśli chodzi o cytaty, to bardziej zapamiętuję te Amandy :).
"You think you are the only one with daddy issues?"; "You think you are a hero? You think you are better than me? You are what I made you, now and forever."; "I let her live."; "You were nothing. Foster kid tossed by the system but I made you better, I made you amazing and what did you do to repay me? You broke my heart.";
"I have to check with Oversight. Hold... Kill them both."
Jest jeszcze dużo. Mogłabym tak wypisywać i wypisywać...

ocenił(a) serial na 9
ardnaskela_filmaniak

ok zapamiętam następnym razem napiszępoprawnie ;) Amandy? a mi wręcz przeciwnie nic z jej dialogów nie pamiętam. Znam prawie wszystkie kwestie Birkoffa, Soni z birkoffem (charakterystyczne sceny,uwielbiam jej brytyjski akcent) no i Alex i NIki

santanashadow

Może po prostu nie myślałaś, co piszesz (jak ja ostatnio na polskim, hah, litera mi się zjadła) :).
Ja lubię Amandę, ogólnie to ja lubię czarne charaktery i zapamiętuję raczej nie to, co śmieszne.
Po prostu fajne teksty, wiadomo, jakiego typu.
Ogólnie nie przepadam za komediami, więc pewnie to się stąd bierze, między innymi.
Co do Nikity, też pamiętam jej teksty. Nie są trudne do zapamiętania.
Co do Alex, raczej nie oglądam takich filmików, ale ten, który obejrzałam ostatnio na yt mnie rozśmieszył.
"Bite your tongue, princess", chyba taki tytuł nosiło to video.
Ale chyba oglądałaś.
A może i nie. Podesłałam to jednej osobie i miałam ubaw, bo mi napisała w trakcie oglądania, że nie ma pojęcia, co to jest, za kawałek pytała, czy to jakiś trailer do czwartego sezonu, a potem powiedziała coś w stylu "nie, to przecież ta Alexandra Udinov".
I ta osoba widocznie miała taki sam ubaw, co ja. Może miała na celu rozśmieszenie mnie, dziwna sytuacja.

ocenił(a) serial na 9
ardnaskela_filmaniak

Aaaa oglądałam , śmieszne ;) Ale jeden z jej lepszych tekstów to właśnie o kolczykach które są bezcenne ;)

ocenił(a) serial na 9
santanashadow

a i są Alexandrowe

santanashadow

Ale nie ma to jak crack'i MarianyProdz :).

Salex

Uśmiercenie go było chyba najgłupszym krokiem w całej historii serialu... :/