PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565112}

Nikita

2010 - 2013
7,2 8,3 tys. ocen
7,2 10 1 8268
5,0 2 krytyków
Nikita
powrót do forum serialu Nikita
wilczek843

Dobra, wypowiadam się często na tym forum (w końcu to mój ulubiony serial), ale skoro nikt Ci nie odpowiada, to może spróbuję :).
Pamiętam, że matka Nikity, ta prawdziwa umarła przy porodzie.
Co do ojca nie wiem, ale możesz zerknąć na odcinek "347 Walnut Lane", jeśli dobrze pamiętam, to.6 odcinek drugiego sezonu.
Co do przybranej rodziny, było trochę w pilocie. Chyba facet się nazywał John, ale nie pamiętam dokładnie, bo sama mam sklerozę. Hehe.
Możesz zerknąć jeszcze w 14 odcinek drugiego sezonu "Origins". Są tam ciekawe flashback'i.

Mam nadzieję, że pomogłam :).

ardnaskela_filmaniak

Sorry, 2x14 to "Rogue".
2x15 to "Origins".

ocenił(a) serial na 7
ardnaskela_filmaniak

W 2x18 Nikita powiedziała do Amandy, że ''sprzedała ją, podobnie jak jej przybrana matka''. To tak nawiasem :)

ocenił(a) serial na 9
Villemo339

Tak coś było z tym ojcem, że matka zmarła ojciec coś tam, później trafiła do rodziny zastępczej, uciekła, zaczeła brac narkotyki, poznała tą murzynkę(nie pamiętam imienia) która później okazało się że była z sekcji, oskarżyli ją o zabicie policjanta ,została skazana, michael ją znalazł i zabrał do sekcji .....i taki o to życirys ;)

santanashadow

Murzumkę?
Chodzi Ci o Carlę?
Ciemna karnacja, to fakt, ale nie nazwałabym jej murzynką.

ocenił(a) serial na 9
ardnaskela_filmaniak

Przepraszam, nie miałam na myśli nikogo obrazić , nie jestem rasistką.;) Ale tak chodziło mi o Carlę :)

santanashadow

I wcale nie obraziłaś :).
Poza tym, przecież powiedzenie, że ktoś jest murzynem nie oznacza, że się jest rasistą.