Dla mnie ta drama zalicza się do tych jednej z ulubionych. Choć pierwsze odcinki mogą zniechęcić, warto obejrzeć i poczekać na rozwój wydarzeń.
Uważam że film jest uroczy. Ja w każdym odcinku płakałam. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest napisane sezon 1 co by oznaczało że będzie następny sezon. A wszystko już wiemy, jak potoczyły się ich losy.
Bez przesady... "Królowa Łez" jest przeciętnym serialem i naprawdę jest wiele dram, które biją ją na głowę.
A z jakiego gatunku? Bo mam sporo do polecenia, chociaż ostatnio wolę thrillery, seriale kryminalne, policyjne, dziejące się w środowisku sędziów.
Rzeczywiście ten serial jest DOBRY - ale Tylko Dobry!, z tych co są na tym samym VOD - polecam Alchemię Dusz, dwadzieścia pięć i Dwadzieścia jeden, It's Ok to not by OK, oraz Crash Landing .... - a jeśli po tych propozycjach - nadal właśnie ten będzie "bliższy sercu" - to mam wiedzę aby wskazać kolejne co najmniej równie dobre! oraz miejsce gdzie je zobaczyć.
Jest tak przeciętna że musi Pani pisać o tym w każdym wątku na forum...?Pewnie że są lepsze dramy,ale to będą zawsze nasze subiektywne oceny.W moim mniemaniu to naprawdę przyzwoita produkcja.
Nie muszę, ale chcę i mogę. Masz z tym jakiś problem? Jeśli tak to nie czytaj :)