Królowa łez
powrót do forum 1 sezonu

Dla mnie ta drama zalicza się do tych jednej z ulubionych. Choć pierwsze odcinki mogą zniechęcić, warto obejrzeć i poczekać na rozwój wydarzeń.

ocenił(a) serial na 8
Storystrosteory

Uważam że film jest uroczy. Ja w każdym odcinku płakałam. Zastanawia mnie tylko dlaczego jest napisane sezon 1 co by oznaczało że będzie następny sezon. A wszystko już wiemy, jak potoczyły się ich losy.

azlotko

Koreańska produkcja w 99% gwarantuje brak drugiego sezonu. Zaleta i wada jednocześnie.

ocenił(a) serial na 10
azlotko

Tez płakałam co odcinek. Jeden z lepszych K-drama.

ocenił(a) serial na 5
Ka_Pe_filmweb

Bez przesady... "Królowa Łez" jest przeciętnym serialem i naprawdę jest wiele dram, które biją ją na głowę.

ocenił(a) serial na 9
Ewelinaa86

Jakie konkretnie Pani ma na myśli i może polecić?

ocenił(a) serial na 5
look216

A z jakiego gatunku? Bo mam sporo do polecenia, chociaż ostatnio wolę thrillery, seriale kryminalne, policyjne, dziejące się w środowisku sędziów.

ocenił(a) serial na 9
look216

Rzeczywiście ten serial jest DOBRY - ale Tylko Dobry!, z tych co są na tym samym VOD - polecam Alchemię Dusz, dwadzieścia pięć i Dwadzieścia jeden, It's Ok to not by OK, oraz Crash Landing .... - a jeśli po tych propozycjach - nadal właśnie ten będzie "bliższy sercu" - to mam wiedzę aby wskazać kolejne co najmniej równie dobre! oraz miejsce gdzie je zobaczyć.

ocenił(a) serial na 7
Ewelinaa86

Jest tak przeciętna że musi Pani pisać o tym w każdym wątku na forum...?Pewnie że są lepsze dramy,ale to będą zawsze nasze subiektywne oceny.W moim mniemaniu to naprawdę przyzwoita produkcja.

ocenił(a) serial na 5
KAROLsas

Nie muszę, ale chcę i mogę. Masz z tym jakiś problem? Jeśli tak to nie czytaj :)

ocenił(a) serial na 5
KAROLsas

Nie muszę, ale mogę i chcę. Jeśli to Ci przeszkadza to nie czytaj.

ocenił(a) serial na 7
Ewelinaa86

Myślę że możesz i chcesz to jeszcze napisać trzeci raz.

ocenił(a) serial na 5
KAROLsas

Ale o co Ci właściwie chodzi? To forum o filmach i serialach, więc każdy może napisać swoją opinię. Tobie się serial podobał i super. Mnie średnio i również mam prawo to napisać.