Czy ktoś wie coś na temat tego dlaczego w ostatnią niedzielę nie było na axn kolejnego odcinka.. Nie wierzę że zrezygnowali, więc może po prostu jakaś zmiana w ramówce..? Proszę o informacje.. bo tak mi smutno było w niedzielę..
sprawdziłem program na następne 3 tygodnie i feara nie ma. Chyba już nie będą puszczać, z resztą już cały sezon puścili na axn sci-fi, gdzie wszystkie odcinki obejrzałem
No ja niestety przegapiłam, ale cóż trudno jakoś sobie poradzę.. Ale naprawdę trzeba mieć farta- najpierw przegapiłam na n-ce a teraz na axn.. :/ jak pech to pech.. Mam nadzieję jednak,że w ramówce znajdzie się coś w podobnym klimacie..
Dla tych co ominęli nowy wątek powtarzam- AXN wznowił emisję serialu:) Miejmy nadzieję, że teraz puszczą wszystkie odcinki:)
Sama byłam zaskoczona:) Bo żadnych zapowiedzi też nie widziałam, aż do tamtego dnia, kiedy napisałam posta więc albo niedziela albo poniedziałek, ostatnio był 6-ty odcinek, kiedy dziewczyna obudziła się w nowy rok i nie wiedziała co się dzieję, a za oknem wyły syreny...
http://www.axn.pl/shows/fear-itself/season/1/episodes/fear-itself-106
Niestety nie wiem dlaczego w tym tygodniu znowu w ramówce nie ma.. a na samym AXN'ie tylko raz widziałam zapowiedź.. Ech.. nic z tego nie rozumiem.. :(