PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10056370}

Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji

Jungjeungoesangsenteo
2025 -
7,7 979  ocen
7,7 10 1 979
Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji
powrót do forum serialu Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji

Komedia, dramat?

ocenił(a) serial na 3

Jeśli to komedia, to licha, jeśli dramat, to jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 9
lopik

Nie obejrzał a ocenia

ocenił(a) serial na 9
lokomotywatrain

Chyba spało się żle, albo zęby bolą. Każdy ma prawo do własnej oceny, ale twoja jest NIJAKA. Świetny serial, utrzymuje tempo, realistyczny, wątki prosto z życia, więc i komedia i dramat. Oby drugi sezon trzymał poziom pierwszego. Poza Chwałą , kolejny serial wart zainteresowania. Nie porównuję do Squid Game, bo mam ambiwalentne odczucia.

Abra_Kadabra_3

Jednak Dr house i Good doctor bardziej mnie ujął , tu lekarze nikt nic nie potrafi , a serial ok

ocenił(a) serial na 9
Roshi83

Nie było aż tylu bohaterów żeby napisać że nikt nic nie potrafi rezydenci z zasady niewiele umieją bo dopiero się uczą lekarz który doskonalił się na oddziale proktologicznym nagle znalazł się na urazówce szef urazówki znakomity chyba bardzo niedokładnie oglądałeś serial nadal podtrzymuje że akcja jest wartka, świetne ujęcia, nie oglądałam pierwszego z wymienionych seriali ale doktor house nie ma sobie równych trudno porównywać obie produkcje

ocenił(a) serial na 8
Roshi83

Na razie obejrzałam trzy odcinki i w każdym widzę nawiązania do innych seriali medycznych. Póki co wypatrzyłam Greys Anatomy (nadawanie ksywek w stylu "Anus" lub "Gangster" jak w GA był "Glasses"), potem zmiana na "Jedynkę" jak u Dr House'a była "13" tudzież te wszystkie animacje i tego co lekarz widzi w swoim umyśle zupełnie jak w Good Doctor. Ale ogląda się bardzo przyjemnie.

ocenił(a) serial na 9
lopik

Dramatem to jesteś ty sam.

ocenił(a) serial na 3
marcinos_77

Czy twoje prostactwo jest tak wielkie, że nie potrafisz powstrzymać się od hejtu.

ocenił(a) serial na 9
lopik

Gdzie tutaj jest hejt ? Pytam serio bo nie ogarniam...