Jeśli to komedia, to licha, jeśli dramat, to jeszcze gorzej.
Chyba spało się żle, albo zęby bolą. Każdy ma prawo do własnej oceny, ale twoja jest NIJAKA. Świetny serial, utrzymuje tempo, realistyczny, wątki prosto z życia, więc i komedia i dramat. Oby drugi sezon trzymał poziom pierwszego. Poza Chwałą , kolejny serial wart zainteresowania. Nie porównuję do Squid Game, bo mam ambiwalentne odczucia.
Nie było aż tylu bohaterów żeby napisać że nikt nic nie potrafi rezydenci z zasady niewiele umieją bo dopiero się uczą lekarz który doskonalił się na oddziale proktologicznym nagle znalazł się na urazówce szef urazówki znakomity chyba bardzo niedokładnie oglądałeś serial nadal podtrzymuje że akcja jest wartka, świetne ujęcia, nie oglądałam pierwszego z wymienionych seriali ale doktor house nie ma sobie równych trudno porównywać obie produkcje
Na razie obejrzałam trzy odcinki i w każdym widzę nawiązania do innych seriali medycznych. Póki co wypatrzyłam Greys Anatomy (nadawanie ksywek w stylu "Anus" lub "Gangster" jak w GA był "Glasses"), potem zmiana na "Jedynkę" jak u Dr House'a była "13" tudzież te wszystkie animacje i tego co lekarz widzi w swoim umyśle zupełnie jak w Good Doctor. Ale ogląda się bardzo przyjemnie.
Czy twoje prostactwo jest tak wielkie, że nie potrafisz powstrzymać się od hejtu.