PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10056370}

Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji

Jungjeungoesangsenteo
2025 -
7,7 979  ocen
7,7 10 1 979
Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji
powrót do forum serialu Oddział urazowy: Bohaterowie w akcji

Uwielbiam seriale medyczne i strasznie się tym rozczarowałam, jakieś przerysowane zachowania, żenujące ksywy, komiksowe wstawki, mało logiki, widzę że innym się podoba to ja jestem chyba za stara na takie klimaty.

ocenił(a) serial na 6
stenka30_Kowalska

Przerysowane zachowania ?, dla kogoś nie za znajomego z Koreańskim kinem pewnie tak, ale właśnie takie zachowania są jak najbardziej normalne w Koreańskich produkcjach

stenka30_Kowalska

Też chyb jestem za stara :) mimo żę serial całkiem przyjemnie się oglądało to dla mnie taki trochę medyczny szybki i wściekły,za mało realizmu ,nawet utalentowany chirurgo nie jest rewelacyjny we wszystkim przebobrzyli :D jeden lekaż na cały szpital wykonywał wszystkie operacje znał sie i na tych serca i mózgu przeszczep (to już totalna parodia )a nawet z dziedziny ortopedi ,Rozumiem żę serial moze się podobać bo dużo sie dzieje nie ma nudy jednak jak dla mnie z koreańskich lepszy i prawdziwszy jest jest Hospital playlist

ocenił(a) serial na 9
Margolcia76

Oddział urazowy, to odpowiednik naszego SOR mniej więcej; skąd się znał, ano spędził lata lecząc właśnie takie przypadki. Nie jest jedyny, ale większość interwencji była inicjowana poza szpitalem, wiec mógł rozłożyć ręce, albo działać. Akcje i nazewnictwo, to my używamy eufemizmów nazywają kupę dwójką - tam mówi się dosłownie i nie jest to przerysowane. Pokrzykiwanie jest również elementem azjatyckiego kolorytu. Hierarchia i darcie buzi jakże znajome ostatnio w opisie polskiego....posła. Relacje, zdjęcia z zabiegów - bardzo realistyczne, może nie każdemu sie podoba, ale nie jest to wadą a zaletą. Czekam na drugi sezon.

ocenił(a) serial na 9
stenka30_Kowalska

Akcje i nazewnictwo, to my używamy eufemizmów nazywają kupę dwójką - tam mówi się dosłownie i nie jest to przerysowane. Pokrzykiwanie jest również elementem azjatyckiego kolorytu. Hierarchia i darcie buzi jakże znajome ostatnio w opisie polskiego....posła.