PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=339345}
7,9 50 tys. ocen
7,9 10 1 49783
7,7 14 krytyków
Odwróceni
powrót do forum serialu Odwróceni

Zauważyliście jakiś wpadki filmowe podczas oglądania serialu?
Ja zauważyłem 4.

rafal_osman

Napewno było ich kilka kto wie niech pisze.
W odcinku gdy Pruszków wraca z wakacji odjeżdzaja z lotniska srebrnym Mercedesem S.W nastepnym ujeciu kiedy podjeżdzaja pod światła auto ma już szyberdach oraz inne alufelgi...

przemonowak

w pierwszym odcinku:
podczas wizyty u dentysty Blacha po uderzeniu dentysty zrywa "śliniaczek" przy nachylaniu się nad dentystą nie ma go lecz gdy kamera pokazuje jak Blacha stoi widać że "śliniaczek" jest nie zerwany

w odcinku zderzania samochodu Gazdy z wywrotką
kamera pokazuje jakby Gazda miał samochód z kierownicą po prawej stronie

w odcinku wypadku Miry(po podcięciu przewodów hamulcowych)
gdy Mira odwraca się do Kasi patrzy na nią jakby siedziała po lewej stronie (czyli za kierowcą) jednak gdy kamera pokazuje je z przodu Kasia siedzi po prawej stronie (za pasażerem)

użytkownik usunięty
rafal_osman

Kolejna w siódmym odcinku, kiedy atecy aresztują Skalpela, Skalpel zdejmuje czapkę, natomiast w celi czapkę ma na głowie.

rafal_osman

No i ja znalazłem kilka, np jak wykorzystali 3 razy ta sama rejestracje w 3ech furach, najpierw MNICH miał [WPRV089]do wybuchu jego fury w 3 odc, pozniej SKALPEL w 8 odc jak odjezdzał z Ozgą spod Centrum handlowego, a pozniej SZYBKI w swoim mercu (tym samym ktorym wracali z lotniska).( odc 6 - powrót z lotniska i odc 11 - zakopane)

Albo w scenie aresztowania skalpela zanim jeszcze wsiadł do swojej bety,pokazany został fragment rejestracji i nie było to [WPR...](jak dotychczas) ale [WT..]

;]

rafal_osman

odc 12, 03:58 - blacha czyta obowiązki świadka koronnego
"Świadek koronny w czasie TYRANIA programu ochronnego nie będzie podejmował pracy zarobkowej".

rafal_osman

scena gdy Blacha tankuje swojego Merca (zaraz przed aresztowaniem na świadka koronnego) to dystrybutor cały czas pokazuje zero, tak mi się przynajmniej wydawało ;)

ocenił(a) serial na 7
rafal_osman

wydaje mi się że jak zawijali tych ruskich co zamówili prostytutki to policjant bral w ręce ich broń bez rękawic