Napewno było ich kilka kto wie niech pisze.
W odcinku gdy Pruszków wraca z wakacji odjeżdzaja z lotniska srebrnym Mercedesem S.W nastepnym ujeciu kiedy podjeżdzaja pod światła auto ma już szyberdach oraz inne alufelgi...
w pierwszym odcinku:
podczas wizyty u dentysty Blacha po uderzeniu dentysty zrywa "śliniaczek" przy nachylaniu się nad dentystą nie ma go lecz gdy kamera pokazuje jak Blacha stoi widać że "śliniaczek" jest nie zerwany
w odcinku zderzania samochodu Gazdy z wywrotką
kamera pokazuje jakby Gazda miał samochód z kierownicą po prawej stronie
w odcinku wypadku Miry(po podcięciu przewodów hamulcowych)
gdy Mira odwraca się do Kasi patrzy na nią jakby siedziała po lewej stronie (czyli za kierowcą) jednak gdy kamera pokazuje je z przodu Kasia siedzi po prawej stronie (za pasażerem)
Kolejna w siódmym odcinku, kiedy atecy aresztują Skalpela, Skalpel zdejmuje czapkę, natomiast w celi czapkę ma na głowie.
No i ja znalazłem kilka, np jak wykorzystali 3 razy ta sama rejestracje w 3ech furach, najpierw MNICH miał [WPRV089]do wybuchu jego fury w 3 odc, pozniej SKALPEL w 8 odc jak odjezdzał z Ozgą spod Centrum handlowego, a pozniej SZYBKI w swoim mercu (tym samym ktorym wracali z lotniska).( odc 6 - powrót z lotniska i odc 11 - zakopane)
Albo w scenie aresztowania skalpela zanim jeszcze wsiadł do swojej bety,pokazany został fragment rejestracji i nie było to [WPR...](jak dotychczas) ale [WT..]
;]
odc 12, 03:58 - blacha czyta obowiązki świadka koronnego
"Świadek koronny w czasie TYRANIA programu ochronnego nie będzie podejmował pracy zarobkowej".
scena gdy Blacha tankuje swojego Merca (zaraz przed aresztowaniem na świadka koronnego) to dystrybutor cały czas pokazuje zero, tak mi się przynajmniej wydawało ;)