1. Piękna i Bestia - czyli wątek tej piosenkarki Ashley jej psychofana i młodego ochroniarza Beaua.
2. Kopciuszek - czyżby chodziło o parę w barze?
3. Śpiąca królewna - czyli coś co mi się nie podoba, gdyż ci aktorzy byli w pierwszym sezonie a w drugim grają inne osoby w innej historyjce.
Jak dla mnie ten ostatni wątek irytuje. Nie było innych aktorow? Mogli brać kogokolwiek jak już 2 innych wzięli z Jessici Jones to była szansa na jakieś inne twarze. Po pierwszym odcinku wiem, że nie ma co się napalać na następne bo ten sezon nie będzie napewno lepszy od poprzedniego.
Co do podpunktu 3 to się z Tobą nie zgodzę! Jak dla mnie nie ma w tym wątku nic irytującego, a nawet mi się podoba :)
Źle się na to patrzy wiedząc że postać grana przez tego aktora zginęła. To nie jest celowe zagranie twórców (przez chwilę myślałem, że będzie jakaś kontynuacja życia tej dziewczyny, a tego chłopaka życie przez rabunkiem) niestety wychodzi na to, że aktorzy chcieli sobie jeszcze raz zarobić na serialu o podobnym motywie przewodnim.
Jak dla mnie nowy sezon, nowa historia. Nie wracam myślami do poprzedniego, bo to będzie coś świeżego i dobrego.
Piękna i Bestia - to wątek z pisarzem który hoduje róże i więzi dziewczynę z kotem,
Kopciuszek - watek z kobietą, która po latach przyjeżdża na pogrzeb ojca i spotyka się z Macochą,
Śpiąca Królewna - piosenkarka i jej zły fan a uratują ją królewicz, czyli ochroniarz.....
tak według mnie