PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=659116}

Orphan Black

2013 - 2017
7,9 29 tys. ocen
7,9 10 1 28982
7,3 7 krytyków
Orphan Black
powrót do forum serialu Orphan Black

Pani S.

użytkownik usunięty

Albo nie widzę żeby ktoś się nad tym zastanawiał albo nikt się nad tym faktycznie prócz mnie nie zastanawia.
Jeśli pani S. jest monitorem (w co szczerze wątpię) dlaczego doktor, czy Olivier nie wiedzieli wcześniej od niej o dziecku Sary i nie zabrali Kiry zanim Sara wróciła po 10 miesiącach?
Bo widzę, że niektórzy z fandomu Orphan Black uważają panią S. za monitor.
Doktor stwierdził przecież wyraźnie, że jej (Sary) poszukiwał.

Może pani S początkowo faktycznie miała być, bądź bardzo krótko była monitorem, ( i o tym nie mówi całej prawdy) ale że zabrała Sarah i Fe oraz z nimi uciekła to doktor i reszta jego ludzi stracili kontrolę i dlatego też nie wiedzieli, że Sarah ma córkę.

ocenił(a) serial na 8
marisia

Mam podobne odczucia. Zwyczajnie pokochała te dzieciaki i z tego względu porzuciła wszystko i ukryła je w bezpiecznym miejscu.

ocenił(a) serial na 8

Pani S. jest związana jedynie z Projektem LEDA, nic poza tym nie wiadomo, reszta wyjaśni się 2. sezonie, a monitorem na pewno nie była.

użytkownik usunięty
Mausner

no właśnie, też myślę, że być nie mogła - chociaż to w sumie dość zagmatwane
skoro pracowała przy projekcie musiała chyba wiedzieć, że to dziecko - Sara - jest klonem? a z drugiej strony czemu w takim razie właśnie zwiała i ukrywała Sarę co moim zdaniem jest w 100% pewne, że nie była monitorem dla doktora przez ten czas DUH

ocenił(a) serial na 8

Nie wiadomo, czy LEDA to akurat projekt klonowania, klony urodziły się w roku '84, więc 7 lat po powstaniu zdjęcia. Finał pozostawia wiele pytań, a daje niewiele odpowiedzi, więc zobaczymy za rok, co i jak.

użytkownik usunięty
Mausner

nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 7

Bo serial, idac w strone opery mydlanej NIESTETY moze zarzucic nas taka niewiarygodna iloscia watkow i zwrotow akcji, ze ostatecznie zatraci cala swoja wiarygodnosc, dokladnie tak jak opera mydlana. Przed realizacja drugiego sezonu Kanadyjczycy musza mocno przemyslec, w ktora strone chca poprowadzic ten serial. Byle nie naprzeciw oczekiwaniom kanadyjskich kur domowych i milosniczek M jak Milosc.