Niestety znowu powrot do zafiksowania w temacie plci. Trudno uznac ten odcinek za scifi bo taka byla tylko otoczka, ten temat mnie w ogole nie interesuje dlatego po dobrym odcinku 4, ten mi sie w ogole nie podobal.
Generalnie nie kupuje tego ze ktos moze tak nie cierpiec wlasnej plci ze koniecznie chce ja zmienic (inwazyjnie) no ale moge nie miec racji, temat w kazdym razie dla mnie nie ciekawy.
No właśnie strasznie zmarnowany odcinek - ale wiedziałem, że do niego dojdzie w końcu, bo temat zaczął się w poprzednim sezonie (nie pamiętam już w którym).
"Generalnie nie kupuje tego ze ktos moze tak nie cierpiec wlasnej plci ze koniecznie chce ja zmienic (inwazyjnie) no ale moge nie miec racji"
Ja generalnie nie kupuje tego, że osoba która jest tak tępa żeby rzucić takie zdanie potrafi samodzielnie włączyć komputer.
"Ja generalnie nie kupuje tego, że osoba która jest tak tępa żeby rzucić takie zdanie potrafi samodzielnie włączyć komputer."
Powiedz no, ty wrażeń ostatnio szukasz? Bo szwendasz się po fw jak smród po gaciach, zaczepiasz innych userów, którzy nawet do ciebie nie pisali, obrażasz ich.
IRL też taki pyskaty jesteś i prujesz się do ludzi, których rozmowy ci się nie spodobały czy jednak zdajesz sobie sprawę z tego, że konsekwencje takiego burackiego zachowania mogą okazać się dla ciebie nagłe i gwałtowne?