Co sądzicie o Sharon?Przypadła Wam do gustu?Ja jej nie trawię ale tak ogólnie to dzięki niej coś się nowego dzieje w serialu. Ciekawe czy Larry jej ulegnie:)
Traktuje ją jako niezły element komediowy :) Stworzona przez scenarzystów, by ją nienawidzić, co widać na kilometr. I fajnie. Miesza, mąci, jest bezczelna, mnóstwo w niej teatralności i "przedobrzenia" i stanowi dobry kontrast dla Gabi. Jej złośliwy "żabi uśmiech" mnie rozwala.
A mogłaby sobie wziąć Larry'ego, lalusia wyżelowanego. Choć moja kryształowa kula podpowiada mi, że pisemkowa gwiazdeczka i tak będzie z siostrą głównej bohaterki. Bo ją kocha ever forever (taaa...), i wątek dydaktyczny być musi - księcia wygra Kopciuszek, a jej przyrodnia siostra będzie się smażyć w piekle.
Pozdrowienia i niech kisiel jagodowy będzie z Wami ^^
ta sharon jest paskudna a w serialu uchodzi za piekna masakra...mogli jakas ladniejsza dac bo ta nawet do piet nie dorasta gabi i pilar. Moim zdaniem jest najbrzydsza z calego serialu nawet od babci santy hahahaha:)
To jest zwykła ździra i tyle .Nie mogę na nia patrzeć i na jej paskudny ryj.Wygląda jak nadymana ropucha!!!!!!
Niech ktoś jej wkońcu dowali bo mnie irytuje ta kretynka!
hehehe ostre słowa, widzę, że niezbyt ją lubicie, jak stwierdził Kazik chan stworzyli ją po to, żeby jej nienawidzić:)i zgadzam się co do jej brzydoty, okropna jest! We wczorajszym odcinku mnie wkurzyła jak sobie zażyczyła żeby ją awansować i naskoczyła na Gaviotę a jej głupi ojciec stanął po jej stronie, powinna dziękować, że w ogóle ją zatrudniła. Pauliska fajnie by było jakby jej ktoś dowalił, najlepiej jakby to była Gabi:)
Gaby ,Diana i Silvita ; D .
Ojeju biedna córusia tatusia;/ . udaje rozpacz bidulkaaa łojjj. ; > a tatuś pobiegł za nią jak kretyn o mało co się nie zabił<lol2>.A sharon znów się cieszy że punkt dla niej gdyby rodrigo wiedział jaką ma s.uke córke to może by zmądrzał!!!!!
Rodrigo nie jest świadomy twoich czynów:P
a z tą Sharon są niezłe jaja :D a jak się śmieje, to każdy komar mdleje:D:D
o dobre hehehe Gaby, Diana i Silvita przeciwko Sharon, tej całej Fionie i Camili hehe, Diana by je wszystkie załatwiła:)A w dzisiejszym odcinku jak Sharon wskoczyła do basenu do Larrego i zobaczyłam jej goły tyłek to mi aż kolacja w gardle stanęła, bleee :/
hehe to witaj w klubie:)trzeba założyć jej anty funclub chyba:) Pauliska a co Diana zrobi tej małpie?
słyszałam że diana przeprowadzi się do rezydencji.Podobno sharon uderzy mewe a diana odwinie sharon i gaby tez;)
o Ty to zawsze jesteś dobrze poinformowana. to super, że ją pobiją, mam nadzieję, że Diana wybije jej wszystkie zęby i nie będziemy musieć oglądać jej "uroczego" uśmiechu:P.
hahaha ja też mam taką nadzieje ; ))).
Nom ja ogolnie wiem co będzie dalej i jak sie skonczy final osaczona;)
haha ja też dość że jest okropna to jeszcze bez zębów ble.Ale mam nadzieje że nie będzie mewa spelniała jej zachcianek;<
hehe, no wczoraj to mnie Gaviota wkurzyła, bo niby czemu ona dała gabinet Gabi tej debilce?w tym momencie to poniżyła Gabi, bo ta ropucha postawiła na swoim! w ogóle to czemu dała jej pracę w firmie?W morzu miłości taką negatywną postacią jest Coral, ale ja np. Coral lubię,a tej Sharon to po prostu nienawidzę, obrzydziła mi cały serial, nie da się na nią patrzeć!Sorry, że tak się rozpisałam ale jak mi się ona przypomina to mam koszmary w nocy!
no wlasnie kon wydaje lepsze dzwieki:)ona skrzeczy.jak ja widze to mam ochote przelaczyc na inny kanal ale nie chce stracic watku
Wkurza mnie też to, że Gaviota nic nie reaguje na zachowanie tej idiotki!
Do matki Maxa potrafi odpyskować a tutaj zamienia się w Plankton.
No wieeem... :) Ale strasznie mnie to denerwuje ponieważ, na początku ta postać mi imponowała swoją stanowczością, pewnością siebie. Była "silną" kobietą. A teraz... cóż. Czekam właśnie na to zmartwychwstanie! :)