mam pytanko; otoz co to za tajemny pokoj w ktorym byla wczoraj Bruna i jaka skrywa tajemnice? orza ta laka to kto? bo wydaje mi sie ze zabito ja 1 odc.. moze to nastepna postac grana przez tew sama osobe,jesli wiecie pomwiedziec,pozdrawiam;D
No właśnie przecież to jest jego żona ja to jakoś narazie nic z tego filmu nie moge zrozumieć jak ona przeżyla ajesli ta aktorka gra inna postac to jakos glupio to zrobili
przeżyła strzał i jest w śpiączce, ale ma siostrę bliźniaczkę Deborę. One zamienią się rolami Marfil zostanie wywieziona z domu pod opiekę obcych ludzi a Debora będzie udawać Marfil w śpiączce.... aż pewnego dnia się obudzi i będzie udawać zaskoczoną i nikt nie będzie wiedział że to inna kobieta oprócz Bruny... która jak się okaże w późniejszych odcinkach będzie matką bliźniaczek
No właśnie miałam pisać, że to pewnie jakaś bliźniaczka, czy coś, ale widzę, że się wyjaśniło wszystko:D ale trzeba przyznać, że trochę pokręcony ten serial na razie i ledwo nadążam (chociaż to dopiero 4 odcinki):D
W poniedziałek (chyba) pojawi się bliźniczka zmarłej Martili Dobora i będzie podawała się za Martilię;)