np Diana i Max spędzą razem noc.... ona zajdzie w ciążę... ale Max dowie się, że to ona była tą dziewczyną zatrzymaną przez policję i nie będzie chciał słuchać jej wyjaśnień... Diana przyjmie oświadczyny Diega... w sądzie udowodni, że jest niewinna dzięki Giaviocie .... gdy urodzi się dziecko Diany Debora je porwie... itp itd
poza tym max trafi do jakiegos psychiatryka czy cos , potem uciekanie a wszyscy beda myslec ze nie zyje , nie pamietam juz dokladnie ale on bedzie chcial sie zemscic na diego , dianie i innych , wroci jako ktos zupelnie inny (zapusci bródke haha ) po jakims czasie prawda wyjdzie na jaw ze to on , znowu sie oeni z jakas inna babka , ogolnie pomieszanie z poplataniem ...
jeszcze z tym dzieckiem (Maxito xD ) bedzie cos ze diana bedzie wciskala kit maxowi ze to nie jego on chyba nawet w to uwierzy przynajmniej na pewien czas ...
Co jeszcze hmmm... larry ozeni sie z gaby , wlasciwie to ja wykorzysta zeby zapomniec o tej swojej , w dodatku octwvia bedzie ja tak ponizac ze w koncu biedna odejdzie od niego , oczywiscie wtedy on zda sobie sprawe ze sie zakochal w swojej zonie xD tylko wtedy to juz zajmie sie nia gaviota a wiadomo ze ona nie pozwoli by jej corki zwiazaly sie z synami jej wroga xD a no i gaby sie zmieni bedzie sie ladnie ubierac itd ...
jak sobie cos wieciej przypomne to napisze :)
nie pamietam dokladnie ale chyba jakos nie za szybko , nie wiem czy nie bedzie czegos podejrzewac ale tak calkowicie pewna to chyba kolo 40 odcinka , nie pamietam tez dokladnie ale ona chyba nie od razu im o tym powie ale nie chce cie wprowadzac w blad bo jednak ogladanie po hiszpansku na youtube to co innego niz normalnie w tv
oo przypopmnialo mi sie taka ciekawostka paula , siostra maxa i larrego jest corka octavi i paca ( chyba tak on sie nazywa) ten co sie kocha w gaviocie ;D no i paula zginie w wypadku :( a szkoda tak ja lubie ...
diego to w ogole teraz taki swiety a tak różki pokarze , wredny suk#@$ ;/
niee ... nie pamietam dokladnie co to bedzie za koles hmm.. adwokat czy cos , ale ona za niego wyjdzie , najlepsze ze on bdzie w niej zakochany a ona nie , no ale pod koniec wszystko sie ulozy , w ostatnim odcinku mewa rodzi dziecko :D i wszyscy sa szczesliwi xD
Mam takie pytanie gdzie można znaleźć tą piosenkę w całości co śpiewa ją Gaviota "Mas Alla", bo nigdzie nie mogę jej dorwać. Proszę o odpowiedź.
to bedzie tak miedzy 120-129 odcinkiem ...
http://www.youtube.com/watch?v=3juHYT2mMyw
Z tego co oglądałam na youtubie, to Paula rzeczywiście została potrącona przez samochód, ale będzie leżyć w szpitalu i później rozmawiać ze swoją przyrodnią siostrą Caramelo , jak się nie mylę to chyba o Poncholonie..
taa o nim ;] bo koles niezle namiesza ... zreszta to przez niego tak sie beda nienawidziec chociaż sa siostrami ..ogolnie smutna scena :( godza sie w takich okolicznosciach :(
Ja wiem że prawdopodobnie w 181 odcinku umrze Octavia.Będzie się bija z Fedorą a nagle zjawi się Ignacio i wbije jej nóż w plecy nie umrze od razu.Potem przejedzie ją jeszcze pociąg i wtedy już będzie nie żywa.Szkoda bo myślałam że się zmieni i Fedora jej wszystko wybaczy ale będzie jej przykro gdy Octavia umrze a tak lubiłam Octavię :( Alen nie ma co przeżywac to jest tylko telenowela.