Fedora będzie z Pako czy nie.?
I co się stanie z Diegiem, Kamilą, Oktavią, Panciolonem(nie wiem jak się pisze;D) ?????
Wiem że Diego zginie pożarty przez rekina czy coś takiego, a Camila chyba pójdzie za kratki. Nie wiem co z Octavią i Panchalonem... Natomiast Fedora nie będzie z Paco, niestety;-((
Ja wiem , więc ci na wszystko odpowiem.
Niestety Fedora nie będzie z Paco bo ten wyjedzie.Tak poza tym mewa kocha Rodriga.
Diego będzie uciekał przed policją i pobiegnie do wody gdzie będzie płynął rekin i go pożrę,3 razy rekin go zaatakuje i będzie w wodzie pełno krwi.Camila pójdzie za kraty za podpalenie szpitala.Octavie przejedzie pociąg gdy umówi się z mewą by policzyć się wtedy ignacio wbije jej nóż ta uciekając zaklinuje się między szynami i ją przejedzie pociąg diana i max nie zdążą przyjechać na czas bo będzie już po octavi.Pancholon będzie w santo domingo i będzie okradał bogate babki.
hahaha Pancholon to się umie ustawić:P:P. Ogólnie to nigdy nie oceniam ludzi w kategorii brzydki ładny, ale ta jego przyszła żona to jest po prostu potwór:):)ech czyli w końcu zacznie się coś dziać, cieszy mnie to bardzo:)poumiera połowa obsady:P:P
Hehe no Prudencia czy jak jej tam miażdży systemxD Rozwaliło mnie to jak Panchalon siedział na tej plaży i rozmyślał o Caramelo swoim "cukiereczku" a tu pojawia się ta Prudencia hahaxD Ma nowego cukiereczka:D No połowa obsady niedługo umrze ale na szczęcie ta gorsza:)