PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1597
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

Jestem w szoku, że diego taki fajny jest a później będzie zły i w spółce z marfil.W ogóle dużo akcji będzie wokół gaby( będzie z kike, z andresem którego zabije i będzie jak matka siedzieć w więzieniu).Fajne to przyjęcie będzie jak przyjdzie z córkami.Tylko nie weim z kim będzie Gaviota bo napewno nie z paco.Ten facet przypomina jej męża.A po za tym będzie się strasznie dużo działo.A zaczyna się tak normalnie

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

a co się będzie jeszcze działo, bo jestem bardzo ciekawa :)

ocenił(a) serial na 10
maitee

ja rowniez uchyl rabka tajemnicy;D

Zbuntowana192

Dużo akcji wokół gabi, która się zmieni obetnie włosy a szkoda.Będzie miała romans z kike, który później ją porwie ale złapie ich policja i go zabiją.Marfil każe porwać debore i będzie ją przytrzymywać u matki andresa która będzie jej dokuczać.marfil i diego będą uprzykrzać życie dianie i maxowi który zwariuje, później wróci zmieni wygląd będzie chciał się mścić.Pod koniec diego go nożem dźgnie w plecy ale przeżyje a diego ucieknie do wody jakoś przed policja i go chyba tam rekiny zjedzą na to wygląda.Paola umrze bo wybiegnie i wpadnie pod auto i całą twarz jej potnie.Octavia coś zrobi gaviocie bo będzie na wózku inwalidzkim poza tym octavia będzie w spółce z doktorkiem, który ją na końcu załatwi.Bedzie jakaś akcja w szpitalu gdzie bruna będzie umierać a octavia będzie chciała ja udusić a obok stać będzie marfil fes córka.gaviota zajdzie w ciąże ale nie wiem czy będzie miała jakiegoś nowego czy mąż powstanie za grobu, ale z paco nie będzie itd........

ocenił(a) serial na 8
kwiatek201

Gaby bedzie z Kike, szok:)

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

tak doszlam do tych odcinkow na YT;D a ta ciotka Yolanda nie bedzie przypadkiem z tym kolega Paoli- Rene? on tak na nia patrzy..

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

to będzie się dużooo działo ! ciekawe bardzo:)

maitee

mam pytanie w sprawie Gaby i Larrego!!
kiedy zaczną ze sobą naprawde kręcić????
bo jak narazie ona tylko do niego wzdycha , a on do Pilar!! chociaż są małżeństwem!!

lady_darknes

A Fedora(mewa) zemści się na octavi? ??

kwiatek201

Małe sprostowanie - Gaby nie będzie miała romansu z Kike, ona wyjdzie za niego za mąż za raz po tym, gdy rozwiedzie się z Larrym. W dniu ślubu ucieknie z Larrym, ale potem wróci do domu i Kike ją zgwałci. Będzie ją też bił. Max zwariuje i wyląduje w psychiatryku. Potem Diego i doktorek Montiel podpalą psychiatryk i wszyscy będą sądzili, że Max zginął w pożarze. On będzie potem podawał się za wnuka tego staruszka, z którym uda mu się uratować z pożaru. Będzie się nazywał Alejandro Salvatierra czy jakoś tak. Potem zgwałci Dianę. Diana będzie w ciąży, ale straci dziecko, bo Diego zepchnie ją ze schodów. Gaviota będzie miała dziecko z Rodrigiem, za którego wyjdzie za mąż. A Paco będzie z Octavią, bo okaże się, że to jego stara miłość (okłamała go mówiąc, że ma inaczej na imię), ale po śmierci Paoli nie będzie chciał jej znać. Yolanda będzie z Rene ;)

ocenił(a) serial na 9
kwiatek201

mam pytanko... w ktorym odcinku Max dowie sie o dziecku?

ocenił(a) serial na 10
bella3

czy diego bedzie znow chodzil?

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

Max o dziecku dowie się w 77 odcinku od Camilii, a Diego będzie znów chodził i porwie Maxa :D. Gaviota odzyska wszystko tylko potem sprawy wymkną się spod kontroli i mewa wpadnie w alkoholizm, a dziecko będzie miała z Rodrigo chyba jest adwokatem, jego żona umrze, a Sharon jego córka (prawdziwa ździra najpierw prześpi się z Kike, potem będzie w jakiejś spółce z Panchalonem, wreszcie z Larrym ,a na końcu wyląduje w psychiatryku i będzie usiłowała wykończyć Gaviotę :D) to tyle jeśli macie jakieś pytanka to piszcie :D. Pozdrawiam.

JUSTYNA3513_2

powinno być góra 100 odcinków a takto dużo watków niepotrzebnych wymyśleli

kwiatek201

Tak, naprawdę zbyt dużo przeciągania jest w tej teli. Obejrzałam ją w oryginale i te 187 odcinków mogli spokojnie zmieścić góra 130. Samo porwanie Diany strasznie się przeciągało i sprawiało, że telka była nudna.

ocenił(a) serial na 7
kwiatek201

nie no spoko jeszcze takiej zagmatwanej telenoweli nie oglądałam ;d będzie się działo ;D