hehehe a nie mówiłam, że wie:)osaczona się kończy a my dalej nie wiemy co będzie potem:/mam tylko nadzieję, że nie będzie jakiejś długiej przerwy wakacyjnej,tylko od razu dadzą jakąś nową telkę...bo co ja będę w wakacje oglądać, jak wszystkie seriale mi pozabierają:(
No ja też.Bardzo lubię Sandrę Echeverrie i Davida.Premiera tej telenoweli w Meksyku była 14 marca tego roku a ma bodajże 100 odcinków.To liczę że puszczą tę telenowele też u nas:). PS.fajnie by też było aby na tv4 czasami puszczali telenowele Telemundo np.Perro amor lub Casa de al lado.
teraz leci ,,triumf Miłości'' zamiast ,, Morza miłości''
ale wydaje mi się że nie będzie przerwy bo te seriale na wakacjach lecą zawsze:)
triumf miłości ma iść przez wakacje po osaczonej ma iść powtórka serialu na południe,po nie igraj z aniolem bedzie sortilegio , ja czekam aż wyemitują Valerię,pobre diabla oraz cielo rojo z alejandrą lazcano(serialowa diana z osaczonej)uwielbiam ją ;)
Ale wszystkie te filmy będą i tak powtórkami z poprzednich lat, Zero zaskoczenia =( dobrze by było gdyby puścili MARINE lub PERŁA bądź BIAŁY WELON :) Dawno ich nie widziałam.
ja też czekam na jakieś nowe tele z Alejandrą , szczególnie "Valerie" chciałabym zobaczyc ;)
hehehehe sorry, że to powiem ale jesteś śmieszny:)twoje wypowiedzi czasem rozbrajają. jesteś z Polski?Bo tak się zastanawiam jak Polak może zrobić po 10 błędów w jednym wyrazie. Nie obraź się ale jestem nauczycielką w klasach I-III i moje kochane siedmiolatki nie robią takich błędów jak Ty!
hahaha!! To go dobiłaś !!
ale masz rację;) Miałam praktyki w Szkole Podstawowej I-III i dzieciaki są naprawdę mądre! i jakie spostrzegawcze :P Chodziła do 1wszej klasy 6latka i czytała płynnie!! Byłam w głębokim szoku :D
Magazynier-48 na twoim miejscu bym popracowała nad stylistyką, interpunkcją :)
Pauliska -> Jemu chodziło o Triumf miłości :P hehehe nieźle koleś jesteś bardzoo głodny...bo drodze zjadłeś kilka liter :P
hehe myślę, że on nie wie co to jest stylistyka:) tak sobie teraz pomyślałam, że może on ma dysleksję albo dysortografię, bo dyslektycy zjadają czasem litery, albo zamieniają, jeśli tak to cofam poprzednią wypowiedź i przepraszam!
a ja byłam przekonana,że to celowe działanie Magazyniera_48 żeby nas denerwować... hmnn
w sumie nie ma obowiązku pisać na forum: Hej jestem dyslektykiem.
jeśli to prawda, to bardzo przepraszam ;)
Tak to TRIUMFE DE AMORE czy jakoś tak :) tej ,,tasiemiec'' leci zamiast MORZA MIŁOŚCI dziś był dodajże 5 odcinek :)
Ma taką samą Tezę jak reszta Tasiemców, ale to nie jest emat ,,Triumf miłości'' lecz ,,Osaczona''
Nie koniecznie, w końcu to tylko telenowela, i istnieje coś takiego jak YOUTUBE.pl i tam zawsze można pooglądać serial.