PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=409229}

Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1597
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

Hej, niech ktoś napisze, kiedy Diana dowie się, że Alejandro i Maximiliano to ta sama osoba
i jak zareaguje? Z góry dzięki

ocenił(a) serial na 10
Czarodziejkazksiezyca_2

Co ? O czym ty gadasz ? Nie kapuję ...

ocenił(a) serial na 10
Mayte

To pytanie jest skierowane do osób, które oglądały Osaczoną do końca, one wiedzą, o czym "gadam".

Mayte

no też coś o tym słyszałam ,że Max "przybierze" inne imię . A stanie się to po pożarze, który spowoduje Ignacio razem z Diegiem w celu zabicia Irazzabala:| ale Maxowi uda się uciec i zmieni trochę swój wygląd( będzie nosić okulary ,lekki zarost) oraz imię. Oczywiście rodzina uzna go za zmarłego :| Po jakimś czasie Max ujawni prawdę swojemu bratu Larremu.
ps. osobiście bardziej mi się podoba Max bez zarostu :P
Nie potrafię Ci odpowiedzieć na twoje pytanie Czarodziejko z księżyca;) -> jak byłam mała oglądam serial Czarodziejkę z Księżyca:D
To tyle co chciałam napisać, dziękuję :P

sydziuchna

Diana pierwszy raz zobaczy Maximiliana wraz z Pedrem na ślubie Fedory i Rodriga. Tam już przedstawi się jak Aljeandro , ale każdy będzie go brał za Maximiliana. Jednak ten się nie przyzna do swej prawdziwej tożsamości. Gdy Diana go ujrzy zemdleje.

makusiaa

a w ktorym to odcinku sie stanie

magazynier_48

Bodajże w 129 odcinku ;)

makusiaa

a ciekawo dokiedy ten serial bedzie

magazynier_48

a no nie wiem :D
chcę obejrzeć nową telę z Davidem Zepedą i Sandrą Echevarią :D La fuerza del destino!! Dawać na tv4 :P

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

Ja też

Mayte

Nom i ja ;p Bo uwielbiam tą aktorkę i tego aktora ;d

Pauliskax33

aha moze jeszcze dadza keidys

magazynier_48

nie kiedyś:P żądam teraz, natychmiast! bo uschnę :|
:D:D:D

sydziuchna

ja tego niewiem..jakie telenowelea pouszcza

magazynier_48

teraz wyjdzie na to,że żadna stacja nie puści telenowel:D zaczął PULS .... ciekawe co zrobi TV4 :|

sydziuchna

juz nie bedzie zadnej telenoweli na pulsie

magazynier_48

jedyna nadzieja , to tv4 !!!!!! :|:|