Hej, niech ktoś napisze, kiedy Diana dowie się, że Alejandro i Maximiliano to ta sama osoba
i jak zareaguje? Z góry dzięki
To pytanie jest skierowane do osób, które oglądały Osaczoną do końca, one wiedzą, o czym "gadam".
no też coś o tym słyszałam ,że Max "przybierze" inne imię . A stanie się to po pożarze, który spowoduje Ignacio razem z Diegiem w celu zabicia Irazzabala:| ale Maxowi uda się uciec i zmieni trochę swój wygląd( będzie nosić okulary ,lekki zarost) oraz imię. Oczywiście rodzina uzna go za zmarłego :| Po jakimś czasie Max ujawni prawdę swojemu bratu Larremu.
ps. osobiście bardziej mi się podoba Max bez zarostu :P
Nie potrafię Ci odpowiedzieć na twoje pytanie Czarodziejko z księżyca;) -> jak byłam mała oglądam serial Czarodziejkę z Księżyca:D
To tyle co chciałam napisać, dziękuję :P
Diana pierwszy raz zobaczy Maximiliana wraz z Pedrem na ślubie Fedory i Rodriga. Tam już przedstawi się jak Aljeandro , ale każdy będzie go brał za Maximiliana. Jednak ten się nie przyzna do swej prawdziwej tożsamości. Gdy Diana go ujrzy zemdleje.
a no nie wiem :D
chcę obejrzeć nową telę z Davidem Zepedą i Sandrą Echevarią :D La fuerza del destino!! Dawać na tv4 :P