Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1600
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

najbardziej wkurzające w tym filmie jest to że diana powinna wiele razy dać już w pysk temu diegowi za to jak ją zawsze wyzywa i ma problem a ona nic.Do maxa i innych potrafi być ostra a do diega nie i chyba się to nie zmieni.

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

ja jestem podobnego zdania, no ale cóż

użytkownik usunięty
kwiatek201

mnie strasznie wkurza jak się wydziera o byle co, aż mam ochotę w telewizor walnąć:D przecież wiem, że to tylko telenowela, że to aktor, że to jego rola, ale straszny agresor mi się włącza jak go widzę i słyszę:D niby taki strasznie zły, ze Diana go oszukuje, a on co? niewiniątko się znalazło, nie dość, że bezczelnie udaje inwalidę, to jeszcze wszystkim życie uprzykrza wrzaskami i fochami. wrrr :D

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

Też tak uważam.Może się boi, Pancholon powiedział że ją zabije jak skrzywdzi jego brata(Diega)

KokainKa_978

tak to strasznie denerwujace:(powinna sie z nim rozwiesc teraz ma kase i nie bedzie z tym problemu:)ale telenowela to telenowela

kwiatek201

Noo, też uważam, że nie powinna sobie na to pozwolić... ale właśnie, z Pancholonem lepiej nie zadzierać, on bez skrupułów zrobił by krzywdę Dianie, Maxowi, albo dziecku. Też bym się obawiała, i wolała nie rozwścieczać ich.