Osaczona

Acorralada
2007
6,9 1,6 tys. ocen
6,9 10 1 1605
Osaczona
powrót do forum serialu Osaczona

najbardziej wkurzające w tym filmie jest to że diana powinna wiele razy dać już w pysk temu diegowi za to jak ją zawsze wyzywa i ma problem a ona nic.Do maxa i innych potrafi być ostra a do diega nie i chyba się to nie zmieni.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

ja jestem podobnego zdania, no ale cóż

użytkownik usunięty
kwiatek201

mnie strasznie wkurza jak się wydziera o byle co, aż mam ochotę w telewizor walnąć:D przecież wiem, że to tylko telenowela, że to aktor, że to jego rola, ale straszny agresor mi się włącza jak go widzę i słyszę:D niby taki strasznie zły, ze Diana go oszukuje, a on co? niewiniątko się znalazło, nie dość, że bezczelnie udaje inwalidę, to jeszcze wszystkim życie uprzykrza wrzaskami i fochami. wrrr :D

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

Też tak uważam.Może się boi, Pancholon powiedział że ją zabije jak skrzywdzi jego brata(Diega)

KokainKa_978

tak to strasznie denerwujace:(powinna sie z nim rozwiesc teraz ma kase i nie bedzie z tym problemu:)ale telenowela to telenowela

kwiatek201

Noo, też uważam, że nie powinna sobie na to pozwolić... ale właśnie, z Pancholonem lepiej nie zadzierać, on bez skrupułów zrobił by krzywdę Dianie, Maxowi, albo dziecku. Też bym się obawiała, i wolała nie rozwścieczać ich.