Kiedy się paco dowie że paola to jego córka???I tak samo caremelo???W ogóle niech ktoś rozwinie jego wątek jak skończy czy wyjedzie i jak w końcu się rozstanie z octavią????
Hej ;) Hmm , odpowiem na twoje pytanie choć nie całe. Paco dowie się od Yolandy , że jest ojcem Paoli w 120 odcinku. Będzie to już tuż przed śmiercią jego córki , Yolanda wyzna mu to w szpitalu. A sam Paco przyzna się Paoli odcinek później czyli w 121 odcinku , gdy Paola będzie już w ciężkim stanie .
Uuu , umrze wiele osób ;D
Paola z powodu wypadku.
Andreas - Zastrzelony przez Gaby , będzie chciał ją zgwałcić.
Debora - Zastrzelona przez policję podczas ucieczki.
Octavia wpadnie pod pociąg.
Diego - Pożarty przez rekina.
Kike - Podczas uprowadzenia Gaby , zabity przez policję.
Marfil - Umrze w szpitalu .
Bruna - Śmierć w szpitalu z powodu choroby.
Fiona - Obecnie jej jeszcze nie ma. Zabita przez Diego i Marfil.
No i to tyle co pamiętam. Może umrze ktoś jeszcze ale nie jestem pewna ;D Pozdrawiam ;)
Z Pilar ? Hmm , nic . Larry zerwie z nią ostatecznie , ponieważ ta będzie próbować obwiniać Gaby , że to przez nią stracił dziecko , które nawet nie jest Larrego. I wtedy Pilar , chyba po prostu zniknie z ich życia. Ale zostanie jeszcze Kike xd .
Od kiedy oglądam osaczoną ? Hmm , od początku gdy została emitowana na tv4 . Lubię seriale televisy. Ale widziałam też wiele odcinków przed polską premierą , gdy trochę interesowałam się karierom Williama ( Larrego) xd No i trochę wiem o tym serialu. Jednak oglądam tylko najciekawsze momenty , żeby resztę obejrzeć sobie na tv4 ;DD . Dokładnie nie była zła. Ale mi najbardziej będzie brakowało Andreasa. ;D Ciekawiej z nim było , a tak to już niedługo zostanie zamordowany. ; / ;D . Pozdrawiam ;)