Ja nie mogę z tym Maxem!Jak on mnie denerwuje! Czy on z każdą kobietą w tym serialu musi mieć romans? Jakby tak policzyć to w łóżku wylądował już z Camilą, Fioną, Marfil, Deborą, Dianą,ze wszystkimi się całuje, nawet teraz chce żeby Diana mu wybaczyła a całuję się z Fioną, i z tą nową sekretarką, nie wiem jak jej tam. Bezczelny! Jakby to była rzeczywistość i jakbym była Dianą to bym go nawet oglądać nie chciała!
właśnie miałam założyć taki temat:P też mnie Max wkurza.... scenarzyści strasznie zepsuli tę postać :| niby błaga Dianę o wybaczenia a już całuje Marcelę... :| masakra jakaś!!
O sydziuchna cieszę się, że się ze mną zgadzasz, bo już myślałam, że ja mam jakieś starodawne poglądy na te sprawy hehe, ale skoro Max tak kocha Dianę to czemu jej nie uwierzył, że nie zdradziła go z Diegiem i czemu jemu wolno spotykać się i sypiać z różnymi kobietami?Dla mnie nawet pocałunek jest formą wyrażania uczuć i z reguły to się nie całuje z byle kim:D. Podobało mi się jak ostatnio Maxa podsumowała Marfil:"Jesteś typowym meksykańskim macho,który zdobywa i zapładnia wszystkie kobiety wokół siebie" czy jakoś tak hehe, w 100%się z nią zgadzam!
Jeśli facet kocha kobietę, to nie ma prawa patrzeć na inną :P takie rzeczy to tylko w krajach islamskich :P W ogóle co se myśli ten cały Max?? że jest macho, jak romansuje z kim popadnie! Jak usłyszałam to zdanie od Marfil, to wybuchłam śmiechem! Ona ma rację <lol> !!!!!!!!!!
hehe no ja też się strasznie śmiałam z tego. Diana na pewno mu wybaczy w końcu ale prawda jest taka, że wcale na to nie zasłużył i masz rację, że popsuli jego postać. Noi jeszcze tak się zastanawiam jak mogli połączyć Larrego i Sharon- przecież to jak Piękny i bestia!ona jest tak brzydka, że do rodziny Adamsów tylko pasuje:D
Larry jest z sharon by zapomniec o gaby eh a max kręci z marcelą ,pewnie dlatego by diana byla zazdrosna o marcelę i uświadomiła sobie że musi wybaczyć maxxowi bo jak nie to marcela jej odbije maxa hahaha kocham braci irazzabal <3333
<lol2>
no tak...ale jak można wytrzymać z tą ropuchą :P na kilometr widać,że jej zachowanie jest sztuczne !!!:|
no tak, to tylko telenowela <lol2>
no ja też nie wiem jak on z nią wytrzymuje, jest taka fałszywa, a Larry nie uwierzył Gabi jak mu powiedziała, że ta szm*ta sypia z Kike. Na szczęście niedługo sam się o tym przekona:)Ale będą fajne odcinki jak Gaviota, Diana i Gaby się jej w końcu przeciwstawią i wywalą z domu, nie mogę się doczekać.
Sharon to jest taka brzydula że nie wie,paszczur jeden;p;pp; ta Marcela też jest beznadziejna,nie lubię jej..