PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=770836}

Ostre przedmioty

Sharp Objects
2018
7,7 55 tys. ocen
7,7 10 1 55008
7,6 36 krytyków
Ostre przedmioty
powrót do forum serialu Ostre przedmioty

Obejrzałam wszystkie trailery i przeczytałam wiele informacji o tym o czym serial ma być, ale nadal nic nie rozumiem. Czy ktoś mi może streścić/zaspoilerować?

Perpetto

Jest o dziennikarce zmagającej się z depresją i uzależnieniem od alkoholu, która zostaje wysłana do swojego rodzinnego miasta w celu zbadania sprawy morderstwa jednej dziewczynki i podejrzanego zaginięcia innej. Bohaterka będzie musiała na nowo zmierzyć się z dramatycznym dzieciństwem. Fabuła rozwija się powoli i jest skupiona bardziej na problemach głównej bohaterki, wątek kryminalny stanowi drugi plan.

rafalspuka

napisałeś mi to co już jest napisane więc... nie dziękuję, jakkolwiek zdążyłam już przez te 6 dni doszukać się informacji - chodziło o jej związek prywatny ze sprawą morderstw

ocenił(a) serial na 6
Perpetto

Ale my też tego jeszcze nie wiemy, a przynajmniej osoby, które nie czytały książki. Serial jeszcze trwa, skąd mamy wiedzieć? Poza tym zapytałaś, o czym serial jest, nie o to, jaki jest związek głównej bohaterki ze sprawą.

Necto

napisałam streścić/zaspoilerować - proszę uważnie czytać

Perpetto

JAK mamy Ci zaspoilerować coś czego nie wiemy bo dowiemy się w finałowym odcinku ??!! Ogarnij, kobieto...

whitestripes_333

naucz się, że nie każdy tekst jest skierowany do ciebie
skoro ktoś nie ma nic do powiedzenia to niech się nie wypowiada
i nie musiałoby być to w ostatnim odcinku bo nie pytałam o zakończenie, a o ogół sprawy, wystarczyło jedynie napisać, że aż do końca nie wiadomo nic o tym i tyle, albo, że w książce było tak i tak, ale NIE
a teraz przestańcie już komentować!

ocenił(a) serial na 8
Perpetto

chyba masz nerwicę jakąś

carme_love

a ty nie umiesz czytać :D