Wiecie coś na temat tego, że od 1 lipca TVN 7nie będzie puszczać ER? Bo na ich stronie o 1 lipca ten serial znika z ramówki? Wiecie może czy on wróci w najblizszej przyszłości?
Nie !!!! Tylko nie to :( Wszystkie seriale sa zawsze zdjete i wchodza powtorki, ale tvn w tym roku puszcza dowody i monka nowe odcinki wiec myslalam ze nie sciagna OSTREGO DYZURU :(
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!
Ratunku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
;(;(;(;(;( !!!!!!!!!!!!! Chyba sie zabije... a tak kochałam tych gości od TVN7.... a tu masz... nie bedą puszczać "ER" !!! Ale jestem pewna na 100% że to tylko wakacyjna przerwa...
No dobrze, dobrze... ale "Przystanek Alaska" jest o 18:10 więc zamiast "Policjantów z Miami".
O 17:10, zamiast "ER" bedzie jakiś program pt. "Seans filmowy" - "Program przygotowany z myślą o miłośnikach kina" ... hmmm... brzmi nawet ciekawie... w koncu to nasz żywioł (filmwebowiczów)...
"Ostry dyżur" natomiast wróci napewno po wakacjach - to nawet lepiej, bo na wakacje się wyjeżdża i opuśiciło by sie troche odcinków...
Pozdrawiam;)
...CO?!..."Policjantów z Miami" zdejmą?!...głupie ciule!...
chciałem odświerzyć stare dzieło, a tu już mi zdejmują...kij im w oko...
...zamiast "ER" będzi "Seans filmowy" - "Program przygotowany z myślą o miłośnikach kina"...hmmm...zobaczymy...ale jestem złej myśli...
tak sobie myślę,że zamiast "Miami Vice" mogli by mi "Kojaka" puscić...
Jak od lipca zdejma to nawet fajnie bo Doug nie odejdzie i po wakacjach jeszcze go zobaczymy :D A gdyby np. do konca serii puszczali to juz by sie Ross'a nie zobaczylo :(
ale nie!!!!!!!!!!!!! nie mogą go zdjąć!!!!!!!!!!!!! ja się nie zgadzam!!!!!!!!!!!
juz sobie zaplanowałam że rankiem jak sobie wstanę to około godziny 9 będę sobie oglądać ER na dobry początek dnia...(bo wieczorem bym czasu nie miała) nie mogą zaprzestać emisji... nie mogą ;( łeeeeee
kocham ER!!!!!!!! ja przecież już nie potrafię bez tego serialu życ!!!!!!!!!! każdy odcinek zawsze przeżywam... jak to tak bez Cartera cały czas... ja nie wiem... dlaczego tvn zawsze musi coś schrzanić?!?!?!? :