Znamy już obsadę początku opowieści, ale kogo chcielibyście zobaczyć w roli pozostałych
ważnych postaci, które pojawią się z biegiem czasu?
Podawajcie swoje typy.
1. Brianna - tu nie mogę się zdecydować pomiędzy "Ammy Pond" - Karen Gillan (Doctor Who) a
"Jessica Hamby " czyli Deborah Ann Woll (Czysta krew).
2. Roger - wiem że akcent nie ten, ale nad tym można popracować, a reszta się zgadza, więc
"Sam Winchester, zwany łosiem" czyli Jared Padalecki (Supernatural).
3. Lord John - "Simon Baker" (Mentalista) czyli Patrick Jane lub w wesji młodszej Ryan Phillippe.
4. Młody Ian - Andrew Garfield
1. Brianna - ja właśnie bardzo często myślałam o Jessice Hamby. Pasowałaby mi :)
2. Tu, szczerze mówiąc ciężko mi dobrać kogokolwiek. Mam w głowie swojego Rogera :) Ale chyba najbardziej Oliver Jackson-Cohen - szczególnie w roli w "Świat bez końca".
3. Lord John - w sumie nie mam zdania :) Ale Ryan Philippe byłby spoko :)
4. Ian - Gaspard Ulliel.
A macie jakieś pomysły co jest z Laoghaire? Powinna być w obsadzie, a jej tam nie ma. Niby ta postać nie znaczy na początku wiele, ale jednak Claire bd widzieć w niej jakiegoś rodzaju rywalkę. :)
Laoghaire została Nell Hudson - http://fandomobsessed.com/wp-content/uploads/2013/10/nell-hudson1.jpg
Gaspard Ulliel - dla mnie to idealny Fergus / Claudel ;)
Oliver Jackson-Cohen - dobre trafienie na Rogera, ale właśnie po roli w "Świecie bez Końca" nie wiem jak miałby zagrać rogerowe nieogarnięcie w obcej, "zaprzeszłej" rzeczywistości.