PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=690404}
8,0 33 tys. ocen
8,0 10 1 32926
8,0 2 krytyków
Outlander
powrót do forum serialu Outlander

zakochałam się w tym serialu :) szczerze i na amen. Cały pierwszy sezon oglądnęłam w jedną noc, płakałam, śmiałam się , współczułam i zazdrościłam takiej miłości. Na drugi sezon nie mogłam się doczekać i.... zaserwowali mi nudę nudę i jeszcze raz nudę, jestem po 6 odcinku i za cholerę mnie nie wciąga, nie czekam na kolejne odcinki, nie ma chemii, nie ma napięcia, nie ma niczego co sprawiło, że jak powiedziałam wyżej zakochałam się w tym serialu. Szkoda....

madzia2004

Mnie odrzucił już pierwszy odcinek drugiego sezonu. No po cholerę zaczynać sezon jego końcem?! Rozumiem, że seriale ogląda się nie tylko dla finału, ale bez przesady... Liczylam, że do tego nie dojdzie (nie będę spoilerować). Nie wiem, czy w ogóle oglądać dalej. Ponoć ma być jeszcze następny sezon, może będzie lepszy.

ocenił(a) serial na 10
paula_ryba

Nie martwcie się, tez mialam podobnie, ale od gdzieś od polowy drugiego sezonu wraca magia, i znów nie można się oderwać, ostatnie odcinki to już obsesyjne oglądanie, aż do cudownego finalu ... w tej chwili przerzucilam się na książki, bo trzeci sezon dopiero się kręci, a ja tkwię tej historii po uszy i muszę się dowiedzieć już teraz co będzie dalej...