Ozark: Sezon 1 Ozark sezon 1, odcinek 7
odcinek Ozark (2017-2022)

Ozark | Szlachetny cel

Nest Box 59m
7,7 739  ocen
7,7 10 1 739
Ozark
powrót do forum s1e7

Naiwny i sztuczny serial, co chwila jakaś drama. No i wątek agenta FBI. Nie jestem homofobem, ale nie mam ochoty oglądać takich scen. Dotarłem do 7 odcinka i dalej nie dam rady.

ocenił(a) serial na 6
derro

Jesteś homofobem. Simple as that. Nie wypieraj się tego, ale chociaż nie rób z siebie kretyna.

Polindak

Nie trzeba by być homofobem, żeby się zniesmaczyć czterema partnerami agenta FBI.

ocenił(a) serial na 6
tupacman

czterem?

ocenił(a) serial na 8
Polindak

to nie jest homofobia, ten wątek w tym serialu jest po prostu doczepiony na siłę

Polindak

czyli jak ktos nie chce i nie lubi jest gowna to jest gownozerca? facepalmuj do skutku, az wydalisz z siebie cale lewactwo i patolemingoze pajacu.

ocenił(a) serial na 8
derro

Ten wątek się zaraz skończy. A serial z każdym odcinkiem jest coraz lepsze. Keep watching.

ocenił(a) serial na 7
derro

No wiesz. To ja oglądam go z mamą, a Ty się brzydzisz?!

ocenił(a) serial na 7
derro

Zazwyczaj komentarze o homofobii z dopiskiem "ale" kończą się homofobicznym wydźwiękiem... to tak jakby powiedzieć, nie jestem rasistą, ale Obamę powinien zagrać biały aktor xD

qwibqwib

tylko zlewaczale patolemingi patrza w taki sposob na swiat. bo musi byc przeciez czarno i bialo, a kazdy inny odcien nalezy zniszczyc aby uniknac dysonansu rzeczywistosci.

ocenił(a) serial na 7
ssijto

p'ierdolisz kocopoły:)