Serial będzie pokazywany od 14 września w środy o godzinie 20.25. Z chęcią obejrzę tym bardziej, że jest to normalna godzina.
Właśnie widziałam dzisiaj reklamę, ale nie wiedziałam kiedy dokładnie będzie. Dzięki za cynk! :)
Cieszę się, że "Pacyfik" bedzie miał szansę dotrzeć do szerokiego grona odbiorców. Mam tylko nadzieję, że w TVP nikt nie ocenzurował tej produkcji, tak jak miało to miejsce w przypadku "Rzymu". Serial ma sporo odważnych scen (brutalnych, trochę mniej jest erotycznych). Mimo wszystko zachęcam do oglądania, bo warto :)
To samo chciałem napisać, trochę dziwne by było gdyby serial z erotycznymi scenami był puszczany przed 22, na dodatek w publicznej tv.
TVP zawsze coś fajnego nam zaserwuje! Jak nie Losty to teraz Pcyfik.Pysznie :D
ps.I zero reklam!!!Pieprzyć Polsat ahahahaaha
TVP jakoś się jeszcze trzyma z tymi filmami i serialami w porównaniu do TVN-u na Polsat także niema co narzekać czasem też puszczą coś dobrego:)
a na Pacyfik długo czekałem i wreście jest :D
Tylko akurat czemu środowe wieczory, gdzie najczęściej gra Liga Mistrzów? Serial wojenny, więc skierowany głównie do mężczyzn, wiadomo, nie każdy chłop musi automatycznie lubić piłkę i oglądać LM, no ale to nie zmienia faktu, że piłka nożna to najpopularniejszy sport w naszym kraju i pewnie wielu będzie miało mały dylemat :)
No ja się przypadkiem natknąłem na jedynce ale po tych piętnastu minutach pierwszego odcinka wiem że będę oglądał:D.