szczerze mówiąc nie widziałem nigdy tak dobrego serialu .. wątki miłości w połączeniu z wampirami to świetny pomysł. Fabuła filmu naprawdę zaskakuje, ścieżka dźwiękowa jest bombowa i efekty specjalne nie są aż tak nagięte do granic ludzkiej natury.. wszystko wygląda dobrze, miło się ogląda z dużą chęcią na kolejne odcinki. Ode mnie 10/10, bo to drugi serial, który mnie zachwycił poza Herosami :)
Całkowicie przyznaję Ci rację;)
Vampire Diares naprawdę mogą zachwycić, mnie się też to udzieliło.
Cieszę się tak samo że trafiłam na tę produkcję
Kocham to po prostu;)
Podpisuję się pod tym:)
Bałam się że zrobią z tego jakąś kolejną kiepską telewizyjną produkcję,a tu
taka przyjemna niespodzianka:D
Nie powiedziałabym, że VD jest arcydziełem zasługującym na 10/10. Owszem, ciekawy, przyjemnie się go ogląda, ale wcale nie jest (według mnie oczywiście) jakimś genialnym, niepowtarzalnym serialem.
"Fabuła filmu naprawdę zaskakuje, ścieżka dźwiękowa jest bombowa i efekty specjalne nie są aż tak nagięte do granic ludzkiej natury.."
Co do ścieżki dzwiękowej to się zgodzę - naprawdę dobre, pasujące do klimatu piosenki. Ale jeśli chodzi o fabułę to jest według mnie przewidywalna, momentami nawet bardzo.
Nie zmienia to jednak faktu, że serial ogląda się przyjemnie, wypoczywając przy tym, więc ode mnie póki co 7/10 ;)
10/10 Zgadzam się w 100% to najlepszy serial, wciągnęłam się na maxa.
Uwielbiam go :)
Pozdrawiam fanów :)
10/10?? nie, jak dla mnie to tylko dość przyjemny serialik, nic specjalnego w nim nie ma. Ostatni odcinek był mocno średni... Dałabym mu 7/10 maksymalnie.
Nie umywa się do "Merlina":D
10/10.
Pierwszy raz film zachwycił mnie bardziej niż książka.. Chociaż nie twierdzę, że była zła. Po prostu aktorzy są 'miodzio'. I ogólnie.
Nie jest to może jakaś ambitna produkcja, ale miło się ogląda. Takie odcięcie się od rzeczywistości na jakieś czterdzieści minut. (;