PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

1x12

ocenił(a) serial na 10

jak wam sie podobał 12 odcinek ??
nie był najgorszy , śmieszna była scena ja Damon tańczył z dziewczyną.
Jak myślicie czy te nowe wampiry mogły przemienić Logana??

dziewiona

Jak juz napisalam :
" mi sie wydaje ze Alaric nie jest wampirem... po
1- szukal pierscienia siedzac w pol w samochodzie w pol na zewnatrz i swiecilo slonce i promienie sloneczne padaly na niego
2- mial werbane by Damon nie mogl go kontrolowac ( a gdyby byl wampirem nie mogl by Damon go kontrolowac i nie mogl by trzymac werbany)
3- okaze sie w odcinku 13 czy ciotka Eleny go wpusci do domu i czy bedzie "zaproszony" .... bo moze sie myle :)
Odcinek 12 byl swietny ... Damon jak zwykle ironicznie zabawny... ii podobala mi sie fryzurka Eleny na zabawie :) No i oczywiscie Caroline i Matt... koncowka mnie rozbroila.. czy to oznacza ze Matt sie zakochal? hmmm...
zobaczymy jak bedzie :) o Stefano nie napisze za wiele bo nie wiem czemu ale za bardzo za nim nie przepadam ... :/ moze sie poprawi w nastepnych odcinkach :)"

Czyli ze nie jestem pewna czy jest czy nie jest wamp. to tylko moje domysly , moge sie mylic:)

ocenił(a) serial na 10
olcia432

jezeli ktos czytal ksiazke to wie ze alric nie jest wampirem tylko "badaczem" zjawisk nadprzyrodzonych i akurat interesuje sie wampirami;p w filmie dodano jeszcze motyw smierci jego zony z rak damona;]a stefano jest boski jego styl i charakter to w jaki sposob podchodzi i zajmuje sie elena..uroczo;)

alkara13

Dla mnie to troche jest za opiekunczy :/ i za bardzo pantoflowaty