Czy wy też zauważyliście, jak grubo wyglądała April w tej czerwonej sukience? http://wornontv.net/wp-content/uploads/2012/11/aprils-red-strapless-gown.jpg czy to tylko moje zwidy?
dopiero teraz zauważyłam, w normalnych ciuchach nie wygląda jak pulpecik, ale w tej kiecce owszem ;3
Wyglądała okropnie! Jakim cudem ona wygrała? Gdyby profesor nie maczał w tym palców, to by tak nie suszyła zębów z koroną na głowie.
myślałam, że przede wszystkim chodzi o to, kto najwięcej zrobił dla miasta, w każdym razie tak było w przypadku wyborów z eleną i caroline. a april dopiero co przyjechała. i była najbrzydsza.
albo po prostu jej współczuli, bo straciła ojca? ale to fakt była najbrzydsza z nich wszystkich.
a jak mógłby wygrać ktoś kogo nie znamy? tylko April się w serialu pojawiła z tych kandydatek :D
to ja się wyłamię. Nie jestem fanką jej urody szczerze powiedziawszy nie podoba mi się wcale, ale suknia leżała na niej pięknie. Ona pulpecik? ło matko, to Wy chyba pulpeta nie widzieliście... Nie jest j szczypiorkiem jak Elena, ale pulpecik? toż to ona z rozmiar 38 nosi, jak nie 36.... A najbrzydsza? dziewczyna w niebieskiej w sukience z wielkim nosem, albo ta w fuksjowej były o wiele brzydsze...
No właśnie, przyplątała się dopiero co i wygrała. Ciekawe za co.... za minę cierpiętnika odziedziczoną po Elenie.
April miss czegotamkolwiek...
Ta drobnostka pokazuje jak poziom TVD spada na łeb na szyję.
I po co ja tak czekałam na 4 sezon, jak mi już wszystkich zmaścili???
Nie masz żadnych zwidów,moja reakcja była taka sama. Po prostu miała nietrafioną sukienkę,podkreśliła jej szersze ramiona. Założę się,że jakby miała ramiączka wyglądałaby zupełnie inaczej. Aczkolwiek pomimo wpadki z sukienką uważam,że ta czerwień bardzo jej pasowała i jak na nią to wyglądała b.ładnie:)