PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122118
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

...do osobnego serialu, to tylko: Elijah, Haley, Kai, Katherine, Alaric.
Z obu seriali, oni mają najciekawsze historie, zostali świetnie odegrani przez aktorów, a ich charaktery są genialne (pomijając ostatnie odcinki gdzie widać, że scenarzyści nie mają pomysłu i robią z obu serialu kolejne OC - tak jakby ktoś w ogóle tego chciał :|)

ocenił(a) serial na 9
diana6echo

Elijah, Haley i Klaus mają już osobny serial the originals

ocenił(a) serial na 6
Madzik0_0

you don't say, cpt. obvious?

diana6echo

Hmm Alaric niegdyś moja ulubiona postać: odważny i troskliwy , a teraz? zero pomysłu na niego...

ocenił(a) serial na 6
basia990

Pełna chata. Ja już nawet wiem, że będą bliźnięta no bo co innego pozostaje do zrobienia?

ocenił(a) serial na 8
diana6echo

Jak dla mnie to powinni podrosnać Hope w TO przy okazji bawiąc się Mikaelsonami, w tym czasie wprowadzić nowe postacie w TVD i pozamykać wątki tych starych. Ktoś mógłby zginąć, reszta niech się nie wiem rozjedzie po świecie albo coś. Głównie dlatego, że to wampiry nastolatki, a grają je ludzie po 30 i to wygląda chwilami już coraz słabiej. Stefan ma przecież niby 16 lat lol. Potem zamknąłbym TVD i TO i zrobił serial o Hope, taka nowa Elena, którą wszyscy uwielbiają i ją chronią to idealnie akurat pasuje. To kogo bym przeniósł to zależy głównie od wieku, Caroline, Damon i Stefan odpadają bo widać po nich że są za starzy. Nie wiem które postaci bym do tego serialu wybrał, ale jakby zrobili spory skok czasowy i Hope miałaby jakieś 18 lat to dzieci Alarica miałyby z 16 i tez mogłyby się pojawić. :D