PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Na jakim kanale lecą Pamiętniki kiedyś leciały na TVN potem podajże na TVN 7 a teraz
gdzie będzie lecieć 4 sezon ?

TheLejdis

wydaje mi się ze może na nfilm

ocenił(a) serial na 8
TheLejdis

1 sezon leciał na TVN- polska wersja, potem drugi sezon- TVN 7, trzeci leci na NPremium1. Czwarty będzie w Polsce za rok (ewenualnei za pół)z lektorem, bo premiera w Stanach na CV dopiero w 11.10. W tym roku możesz oglądać tylko w necie z napisami.
bo po dwóch dniach plus minus po premierze w stanach dodają odcinek

Anonimka100

co tydzień w necie w dzień premiery można oglądać o 2 w nocy polskiego czasu ;) a odcinek do ściągnięcia dostępny jest dosłownie od razu ;-)

ocenił(a) serial na 9
Anonimka100

Dziękuję :) Miłego !

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

Jak szukasz jasnowidza, to wybrałeś/aś złe forum.

ocenił(a) serial na 9
wilkszary

Nie szukam jasnowidza i nie musisz być złośliwy. Po prostu nie wiedziałam gdzie ten serial leci w telewizji bo zaczęłam go oglądać dopiero w sierpniu w necie. Wiec chciałam wiedzieć czy leci gdzieś w telewizji.

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

Muszę być złośliwy, ponieważ tylko jasnowidz może Ci napisać gdzie będzie leciał serial w polskiej telewizji, gdy nie został jeszcze wyemitowany w amerykańskiej.

ocenił(a) serial na 9
wilkszary

Żałosne. Czasem mówią wcześniej a ja się przedtem tym nie interesowałam.

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

Żałosne jest zadawanie głupich pytań przed zadaniem sobie choćby najmniejszego trudu celem odnalezienia odpowiedzi samemu. Wystarczy zapytać google.

ocenił(a) serial na 9
wilkszary

Szczerze wątpię. Jakoś inni użytkownicy przepraszam normalni użytkownicy nie mieli problemu z odpowiedzią na moje pytanie. Wiesz może wyda to ci się dziwne ale niektórzy ludzie mają życie i nie zawsze maja czas poszukać a takie forum właśnie istnieje do zadawania "takich głupich pytań"

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

Masz życie? Wow. :D Co za zaskoczenie. :P
Jeśli w tym twoim życiu też czekasz aż dostaniesz wszystko na tacy, to gratuluję. :)

Nie. Takie forum nie istnieje do zadawania takich kretyńskich pytań.Takie forum istnieje po to, żeby dyskutować o filmie jak sama nazwa "dyskusje" wskazuje. Debilne pytania tylko utrudniają znalezienie odpowiedniej dyskusji dlatego też zawsze się ich czepiam.

Ale nikt Ci kochana na twoje pytanie nie odpowiedział. Dowiedziałaś się tylko, że premiera w stanach ma miejsce o 2, a z twojego pytania można wywnioskować, że pytałaś się o premierę w Polsce, a tego nikt nie wie.

ocenił(a) serial na 4
TheLejdis

Aktualnie, sezon drugi zakończył się dość dawno na TVN7 i jak na razie nic nie wiadomo o jakichkolwiek planach emisji trzeciego sezonu. Obawiam się, że na czwarty sezon (który nawet jeszcze się nie zaczął w Stanach), będziesz musiała czekać na polskich stacjach jeszcze bardzo długo. Do tego czasu, od 11 października będzie nadawany na amerykańskiej stacji CW (który można z powodzeniem poszukać w internecie do oglądania online).