PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122123
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Najlepsze postacie???

użytkownik usunięty

Postać Żeńska: Katherine, Jenna
Postać Męska: Damon, Jeremy
A u was?

użytkownik usunięty
immortal13

Do moich postaci męskich muszę dopisać: Kol'a
a do żeńskich: Rebekah ;D

Kol jest świetny. Lubiłam scenę z 3 sezonu jak złoił dup.sko Damonowi :D

użytkownik usunięty
immortal13

SPOILER
No tak. Szkoda że w 4 sezonie zginął. Właśnie oglądam odcinek gdzie Jeremy zginął (a może jednak nie?)

Och, już jesteś po scenie z Kolem :( Już wcześniej Elena mnie bardzo denerwowała, ale po tym co zrobiła Kolowi to już nie mogłam na nią patrzeć i na Jera też.

Nie zdradzę!! :)

użytkownik usunięty
immortal13

Ok ;D, to pewnie ten cały Silas (czy jak mu tam) go przywróci do życia - zgaduję (ale nic nie mów ;D).
Wkurza mnie ten cały profesorek Shane...

Też nie lubiłam Shane'a. Nie dość że postać mało ciekawa, to jeszcze oka nie ma na czym zawiesić :P

użytkownik usunięty
immortal13

Heh ja tylko na Caroline mogę zawiesić hehe ;D

To już nie mnie oceniać :)

użytkownik usunięty
immortal13

Heh, wiem wiem. Najładniejsza jest ze wszystkich. Nie dziwię się że Klaus ją kochał...

Eh, nawet mi nie mów. Dla mnie ta cała wizja Klaus+Caroline jest nienormalna. Klaus - Pierwotny wampir, bezlitosny morderca - zakochuje się w jakiejś głupiutkiej 19 latce. Naiwna historyjka.

użytkownik usunięty
immortal13

Nie jest taka głupia....

Jest jest... W 2 sezonie - przyznaję była naprawdę ciekawą postacią. Wampiryzm dodał jej nie tylko siły fizycznej ale i pewności siebie, sprytu. Scenarzyści dali jej bardzo ciekawy wątek i wyszło jej to na dobre. Przemiana Car w wampira, jej początki, pierwsze picie krwi, pierwszy zabity człowiek - to było naprawdę super. I przemiana Eleny nawet nie ma porównania z Caroline. Wtedy na pewno nie nazwałabym jej głupiutką. W 3 sezonie tak sobie. Ale w 4 Caroline to dla mnie porażka :/

użytkownik usunięty
immortal13

Czy ja wiem... Mnie się ona podoba. Nie wygląda mi na głupią blondi... Ale każdy uważa jak się komu podoba ;D

Postać Męska: John & Matt
Postać Żeńska: Vicky & Sage

ocenił(a) serial na 7
GodWhore

Postać męska : Klaus Damon Alaric
Damska: hm... chyba Katherine , jednak jakoś postacie damskie nie użekają mnie w tym serialu :D

Postać męska : Damon, Alaric i coraz bardziej przekonuję się do Elijah.
Postać żeńska : ...hmm.. chyba Bonnie, choć żadna z przedstawicielek płci pięknej nie przyciągnęła mojej uwagi.

ocenił(a) serial na 7

Postać żeńska: Caroline, Lexi, Vicky
Postać męska: Kol, Klaus

użytkownik usunięty
Sajmonnn

A o Lexi zapomniałem...

ocenił(a) serial na 10

Postac m
Klaus, Damon
z.Caroline :)

Sezon 1: Damon, Bonnie, Jenna.
Sezon 2: Katherine, Damon, Jeremy, Caroline, Jenna.
Sezon 3: Klaus, Caroline, Bonnie.
Sezon 4: Bonnie, i nikt...

A najgorsza postać to:
Elena- szczególnie sezon 3 i 4.

Elijah, Klaus, Stefan
Anna