Postać Żeńska: Katherine, Jenna
Postać Męska: Damon, Jeremy
A u was?
SPOILER
No tak. Szkoda że w 4 sezonie zginął. Właśnie oglądam odcinek gdzie Jeremy zginął (a może jednak nie?)
Och, już jesteś po scenie z Kolem :( Już wcześniej Elena mnie bardzo denerwowała, ale po tym co zrobiła Kolowi to już nie mogłam na nią patrzeć i na Jera też.
Nie zdradzę!! :)
Ok ;D, to pewnie ten cały Silas (czy jak mu tam) go przywróci do życia - zgaduję (ale nic nie mów ;D).
Wkurza mnie ten cały profesorek Shane...
Heh, wiem wiem. Najładniejsza jest ze wszystkich. Nie dziwię się że Klaus ją kochał...
Eh, nawet mi nie mów. Dla mnie ta cała wizja Klaus+Caroline jest nienormalna. Klaus - Pierwotny wampir, bezlitosny morderca - zakochuje się w jakiejś głupiutkiej 19 latce. Naiwna historyjka.
Jest jest... W 2 sezonie - przyznaję była naprawdę ciekawą postacią. Wampiryzm dodał jej nie tylko siły fizycznej ale i pewności siebie, sprytu. Scenarzyści dali jej bardzo ciekawy wątek i wyszło jej to na dobre. Przemiana Car w wampira, jej początki, pierwsze picie krwi, pierwszy zabity człowiek - to było naprawdę super. I przemiana Eleny nawet nie ma porównania z Caroline. Wtedy na pewno nie nazwałabym jej głupiutką. W 3 sezonie tak sobie. Ale w 4 Caroline to dla mnie porażka :/
Czy ja wiem... Mnie się ona podoba. Nie wygląda mi na głupią blondi... Ale każdy uważa jak się komu podoba ;D
Postać męska : Klaus Damon Alaric
Damska: hm... chyba Katherine , jednak jakoś postacie damskie nie użekają mnie w tym serialu :D
Postać męska : Damon, Alaric i coraz bardziej przekonuję się do Elijah.
Postać żeńska : ...hmm.. chyba Bonnie, choć żadna z przedstawicielek płci pięknej nie przyciągnęła mojej uwagi.
Sezon 1: Damon, Bonnie, Jenna.
Sezon 2: Katherine, Damon, Jeremy, Caroline, Jenna.
Sezon 3: Klaus, Caroline, Bonnie.
Sezon 4: Bonnie, i nikt...
A najgorsza postać to:
Elena- szczególnie sezon 3 i 4.