Question: OK, I’ll bite. Who dies on Vampire Diaries? —Bonnie
Answer: Female series regular.
http://ausiellofiles.ew.com/2009/10/21/ask-ausiello-spoilers-on-lost-house-greys -ncis-glee-and-more/
Jednym słowem któraś z głównych bohaterek w najbliższym czasie nie przeżyje. Pytanie która. Mój typ to Vicky.
jenny nie moga zabić bo co by wtedy bylo z Elena i jeremym. raczej władze by im samemu nie pozwoliły mieszkać. Więc prawie na pewno będzie to Vicky.
Vicky przecież jest wampirem, jak mieliby ją zabić i po co?
A może Damon się znudzi Caroline i ją pożre ;dd Nie lubię jej, więc cieszyłabym się
Książki nie czytałam, więc pojęcia nie wiem co może być, tylko sobie przypuszczam.
Jeśli już mowa o książce to mam takie pytanie: czy ksiaza i serial się różnią?
Tak, i to bardzo bardzo bardzo sie roznia! Wlasciwie, wspolny jest tylko tytul i imiona glownych bohaterow :/
Caroline nie zginie bo pojawia sie w opisach kolejnych odcinków. za to w 9 odcinku Damon pójdzie do matki Caroline aby pomóc w walce przeciwko wampirom. Wcale bym sie nie zdziwiła jakby wrobił w to wszystko Vicky i matka Caroline by ją zabiła zamiast Damona. Zresztą w opisie tego odcinka jest zaznaczone że ta propozycja przyniesie tragiczne skutki.
On his birthday, Stefan (Paul Wesley) is surprised by a visit from Lexi (guest star Arielle Kebble, “Gilmore Girls”), one of his oldest friends. Damon’s offer to help Sheriff Forbes (guest star Marguerite MacIntyre) has sudden and tragic results.