PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122218
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nina Dobrev na czerwonym dywanie przed upfrontową prezentacją stacji CW opowiadała o
swojej postaci w 4. sezonie serialu
Naturalnie potwierdza, że Elena przejdzie przemianę w wampira. Sezon ma w dużej mierze
skupić się na tym, że będzie chciała zachować swoje człowieczeństwo. Nadal będzie
zastanawiać się na tym, z kim powinna być - Stefanem czy Damonem. Wpływ na to będzie
mieć informacja o tym, że najpierw poznała Damona.
- Gram dwa wampiry, więc wyzwaniem jest dla mnie uczynić je zupełnie innymi postaciami.
Wcześniej było łatwo - jedna postać była wampirem, druga człowiekiem. Teraz muszą zrobić z
Eleny dobrego wampira - opowiadała aktorka.

ocenił(a) serial na 4
Lucek__90

Czyli nawet jako wampir nadal bedzie nudna ;(((

ocenił(a) serial na 5
xena_4

Ciekawe ile osób jeszcze zginie za to jej "zachowanie człowieczeństwa"? :D

ocenił(a) serial na 4
wilkszary

Obawiam sie, ze jeszcze bardzo wielu.

xena_4

To było do przewidzenia ;)

ocenił(a) serial na 4
Malaga_13

Teraz to ja naprawde sie boje o ten czwarty sezon - ze bedzie ciezko strawny ;D Cala nadzieja w Klaroline.

użytkownik usunięty
Lucek__90

Blablabla. Kto się jeszcze sugeruje wypowiedziami Niny? Mało bzdur naopowiadała przed finałem? ;)

ocenił(a) serial na 5
Lucek__90

Jakby nie mogła, któregoś już tak na 100% wybrać.Uwolniłaby drugiego wtedy, a tak przez ten 4 sezon dalej będzie się między nimi kręciła. I skoro będzie chciała zachować swoje człowieczeństwo, to będzie nudna, jak to wspomniała xena_4 .
Blush, a co mówiła przed finałem?

użytkownik usunięty
Zochulec98

Dokładnie nie pamiętam, musiałabym te wszystkie wypowiedzi odszukać. Ale opowiadała np. o wyborze Eleny. Że będzie miała czas do namysłu w samotności, nie będzie żadnej presji, żadnego nacisku. Czy tak było? Nie sądzę ;]
W każdym razie na dzień dzisiejszy aktorzy niewiele wiedzą o fabule 4 sezonu. Julie ją dopiero nakreśla, więc naprawdę nie warto sugerować się wypowiedziami Niny czy kogolwiek z obsady. Już i tak Nina i Paul wywołali niezłą burzę wśród fandomów kiedy wypowiadali się na upfroncie ;)