Chcę obejrzeć ten nowy odc Pamiętników! ale za każdym razem napisy są opóźnione do
filmu o dobre kilka sekund ;/ nigdzie też nie mogę znaleźć odpowiednich napiśów ani
chociażby obejrzeć online! ;/ może mi ktoś pomóc? Pliiissss!
jeżeli szukasz napisów, to musisz znaleźc takie, które mają identyczną nazwę, jak film, który pobrałaś. Po numerze odcinka zwykle są różne dziwne napisy np. xvid czy 2hd czy coś takiego. Napisy muszą miec taką samą końcówkę, wedy będą pasowac
Wiem wiem. Zawsze ściągam z Napi projekt ale ostatnio cos im sie pieprzy ;/ a ty już oglądałaś?
Ściąg sobie inną wersje filmu (tą najpopularniejszą) i już będzie bez problemu. Do takiej wersji na pewno znajdziesz dobre napisy
ja oglądam bez polskich napisów, a czasami z napisami po angielsku, więc nie wiem, jak ma się z tym sprawa. Mogę tylko polecic swoją metodę - angielskie napisy, słownik w łapkę i dawaj ;) Nie wymaga to wielkich umiejętności lingwistycznych, a jest to najprzyjemniejsza metoda nauki języka
A jednak nie... Ściągnęłam w paczce, takie same nazwy i źle... Ściągam inne, również złe, inne - nie pasują... Z 16 odcinkiem też miałam takie problemy... Coś jest pochrzanione...
na stronie napisy24 są już odpowiednio dopasowane, wczoraj zostały wrzucone :)