Ja miałam to ściągnąć bo stwierdziłam, że ułatwiłoby mi to życie tumblrowe, ale naczytałam się na temat zagrożeń i zrezygnowąłam :p
Niektórym mieszało na tumblrze a nawet i na dysku.. ale generalnie jest mnóstwo pozytywnych opinii więc chyba zaryzykuję... najbardziej to bym chciała zobaczyć kto przestał mnie śledzić :p
Why I Choose Delena Over 'Team Salvatore http://www.fanpop.com/spots/damon-and-elena/articles/152291/title/bad-blood-why- choose-delena-over-team-salvatore
this
"I have never seen the brothers relationship as a primary reason for the show. It's a part of it, yes. But is it THE reason for TVD? Hmm. I don't know. If it was, then I don't think the triangle would exist at all. Team Salvatore FTW are missing the point when they say Defan should be endgame and not Delena. Because Damon needs more than his brother. He needs true love. He needs Elena. And even if he is reconciled to Stefan and their bond is healed, it won't be enough for him. There will always be something missing in Damon's life if he loses the one girl he's ever truly loved."
Nie wiesz? :O
"It’s ridiculously emotional. I shot a scene last night that meant a lot, something that the audience never seen, something i had never even thought of as Damon. It’s a scene with Damon and Elena and it was a very, very introspective scene that brought me back to the beginning of the show and remembering sort of where we all started from and where these characters came from and it just make me think, wow, what a journey this has been." - Ian Somerhalder talking about the season finale
Jeśli nie będzie Deleny i zakończą sezon Szteleną albo Defanem, to ja naprawdę bardzo dziękuję za takie coś :/
http://vampirediaries.pl/newsy/spoilery/2402-5-powodow-dla-ktorych-elena-powinna -wybrac-stefana padłam
"Ci dwoje jak nic, są honorowi."
Trzeba być mega honorowym żeby ranić kogoś słowami, dawać mu do zrozumienia, że ma się go w dupie, omal nie zrzucić tej osoby z mostu, a następnego dnia latać za nią i patrzeć jej w oczy.
"Pamiętacie jak wydawało się, że jedynym sposobem by ocalić Elenę przed złamaniem przez Klausa klątwy słońca i księżyca było przemienienie jej w wampira? Stefan zaplanował niesamowitą wycieczkę podczas której obserwowali zachód słońca, omówili ich wspólną przyszłość i obchodzili jej ostatni dzień (przypuszczalnie) jako człowieka. Nie każdy facet to zrobi dla ciebie!"
Racja, nie każdy facet wzruszy ramionami na wieść o Twojej śmierci i pojedzie z Tobą na wycieczkę, zamiast obmyślać plan który mógłby przeszkodzić komuś w zabiciu Ciebie.
"Nawet w trakcie jego szaleństwa, Klaus musiał go zauroczyć by ugryzł Elenę. Jednak wciąż był zdolny się powstrzymać. Nawet wielkie złego Pierwotnego zaskoczył fakt, że Stefan był w stanie się powstrzymać."
Racja, Sztefyn potrafi walczyć z zauroczeniem i brawa dla niego. A teraz wyobraźmy sobie reakcję obojga braci kiedy Elena będzie ranna i trzeba będzie jej pomóc. Kto ucieknie z wampirzą mordą a kto jak gdyby nic ją uratuje? Nawet zwykła kropelka z paluszka powoduje u Stefana drgawki.
Co za głupoty.
No Stefan popełnia błędy ale sie stara ;D Porywając Elenę też sie starał,ale chyba ją zabić ;p
"Pamiętacie jak wydawało się, że jedynym sposobem by ocalić Elenę przed złamaniem przez Klausa klątwy słońca i księżyca było przemienienie jej w wampira? Stefan zaplanował niesamowitą wycieczkę podczas której obserwowali zachód słońca, omówili ich wspólną przyszłość i obchodzili jej ostatni dzień (przypuszczalnie) jako człowieka. Nie każdy facet to zrobi dla ciebie!"
tutaj kur wa padłam ;]
Obejrzałam dzisiaj sobie 2x21 i tekst Stefana "znaleźliŚMY sposób, aby Elena przeżyła" MY. HE HE DOBRE.
Ten punkt mnie rozwalił :DDD
Właśnie obejrzałam 2x19. Rynna jest w tym odcinku nie do zniesienia. Jego tekst z "her respect", ciągłe czepianie się Damona, już zapomniałam jak wkurzało mnie jego "back off", "I will always protect Elena" haha :D i to lizodupstwo...
Może jutro będzie :( Ale znając nasze szczęście to może dopiero w poniedziałek :( Dzisiaj był już opis 3x21.
Na 100 wejść na filmjeb tylko raz mi się udaje, zaraz pewnie bd to samo :/ Też tak macie? Bo już się zaczynam denerwować.
A myślałam, że coś zmieniają i dlatego nie działa. Okazuje się że nie -,-
Hej :)