A Wy jak obstawiacie, Laseczki? ;)
http://www.youtube.com/watch?v=X-QYWlbuZoo&feature=player_embedded
No, ba, że pan numer 3, hyhy.
Ale kwicze z Pana "Pracuję" i z Pana "Przepraszam". XDDDDDDDD
Faktycznie, to ich sztandarowe odzywki do Car;))))
Normalnie kwiczałam przy pierwszym i drugim - powtarzali się jak zdarte płyty. Nie to, co Klaus. Od razu widać, że bardziej dojrzały i inteligentny. A że w przerwach romansowania z Caroline, seryjnie mu odbija, to już inna sprawa ;P
Ale z tej dwójki, Szmatt bije na głowę wszystkich "Ja pracuję". LOL. Co za podejście do kobiet.
A przy okazji - dotarła do Ciebie wiadomość na prywatnym ode mnie? Powiadomiłam o nowym rozdziale na Crazy Moon i wspomniałam, że zastanawiam się nad napisaniem trzeciej serii. Będzie ona się mocno różniła od tej ostatniej - nie będzie głównych bohaterek i Klausa, rodzina Pierwotnych będzie mocno okrojona (zostaną tylko dwie osoby), ale....uwaga...będzie szansa na dużą dawkę Deleny ;P
tak sobie oglądam 318 i nadal się zastanaiwam po cholerę wprowadzać nowe postacie, takie jak Finn czy Sage, żeby je za chwilę uśmiercić. Dlatego boję się o Kola.
DZIEŃ BEZ WAMPIRA – Klaus działa zgodnie ze swoim zamiarem opuszczenia miasteczka z Eleną, ale opór stawia mu zaskakujący wróg. Bonnie zwraca się do Abby z prośbą o pomoc z trudnym zaklęciem. Gdy sytuacja wymyka się spod kontroli Elena jest zdeterminowana aby ochronić Caroline, a Damon i Stefan zwracają się o pomoc do Tylera. W tym samym czasie Bonnie i Jeremy podejmują przerażające ryzyko aby upewnić się, że zaklęcie jest skuteczne. Damon i Stefan przeprowadzają zaskakująco szczerą rozmowę na temat przyszłości.
CO SIĘ STANIE CAROLINE ? :O
Może Elena stwierdzi, że nie może narażać wszystkich na niebezpieczeństwo i postanowi zostać wampirem? Wtedy Klaus by się odwalił.
Jeśli zostanie wampirem to dopiero narazi wszystkich na niebezpieczeństwo... nie sądzę żeby popełniła ten sam błąd co Katherine.
http://vampirediaries.pl/newsy/inne/2404-5-powodow-dla-ktorych-elena-powinna-wyb rac-damona