Po, bo papierosów tam nie ma, więc zastąpili go alkoholem. A papieros po dobrym seksie jakoś jest znany :D
Damon pije ale nie pali :D
A ja Ci mówię, że przed :D Za coś muszą się przecież tak bardzo nie znosić :P Przesadzili z alkoholem, przespali się, a później nie mogli na siebie patrzyć. Norma :DDD
Z Bree też spał i wyrwał jej serce, czemu nie miałby Lexi zakołkować, pff :D
Pewnie Elka się dowie i ze złości prześpi się z Klausem, ot co.
Ja też :D Na tym zdjęciu http://24.media.tumblr.com/c8a19c16d5f3469560d748fe6ff84767/tumblr_mizz88f7gw1qm 9mpuo1_250.jpg
To Lexi?:DDDD Haha, ale to ja już mam tak po raz kolejny. Wcześniej w tych innych retrospekcjach. Pytałam się, kim jest ta fajna laska :D
Tak, to ona :D Dobrze, że chociaż jej wygląd się poprawił, bo charakter na pewno pozostał taki paskudny jak zwykle.
Cholera, nie moge sie powstrzymac od skomentowania tych zdjec. Damon wyglada jeszcze bardziej buntowniczo a tym samym jeszcze bardziej seksownie.
Ja nie mogę, ale Damon zajebiście wygląda, chyba się zakochałam.... Widzicie to zawadiackie spojrzenie i tą koszulkę i to WSZYSTKO?
Tak widzę :D nie nie mogę przestać widzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty i tak nieugięta, bo późno sie zakochałaś. Ale wreszcie naprawiłaś swój błąd. :)
:DDDDDDDDDDDDDD Ja pierdziele nie mogę z tym zdjęciem na różowym tle, po prostu nie mogę ta kurała, ten poskoszulek, te rozczapirzone włosy....
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fryzura Iana <333333
http://25.media.tumblr.com/d8eb8506d004b87ec12dbbb43418f972/tumblr_mj00fcJlMM1qd 1kvjo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/58a1cbfe7dc097b386d79172834c56f7/tumblr_mj00fcJlMM1qd 1kvjo2_500.png
Tak :) też zauważyłam, że fryzurkę Ian ma świetną. W KOŃCU doprowadzili ją do porządku :)
To zdjęcie na różowym tle (w sensie świateł pewnie klubu) to spełnienie moich marzeń erotycznych....
Tak, Carina. Bo gdyby sire shit nie istniało, to Julie by ci o tym powiedziała:P haha. Nie no, szmira istnieje, ale te zapewnienia Cariny mnie śmieszą...
vd: "no właśnie okazać się może, że Damon uwiódł Lexi ona się zakochała, a on ją olał lub coś tam jeszcze i stąd ta nienawiść Lexi do Damona. Padnę jak okaże się, że Lexi była zakochana w Damonie, no popatrzcie na te zdęcie gdzie trzyma go za rękę i jest w niego bardzo zapatrzona, ciekawe ciekawe"
"no właśnie okazać się może, że Damon uwiódł Lexi ona się zakochała, a on ją olał lub coś tam jeszcze i stąd ta nienawiść Lexi do Damona. Padnę jak okaże się, że Lexi była zakochana w Damonie, no popatrzcie na te zdęcie gdzie trzyma go za rękę i jest w niego bardzo zapatrzona, ciekawe ciekawe" - źródło: VD.
"Ja też myślę, że oni mieli jakiś mały romans czy coś w tym stylu. Swoją drogą ciekawe czemu on ją tak trzyma za rękę . Słodkie."
hahahahahahahahaha, padłam. Uwielbiam te wszystkie teorie <3
Tak XD Można się całkiem dobrze pośmiać podczas czytania tego.
Tylko teraz jak się śmieje w mojej głowie odzywa się głos: "z teorii o sire bond też się śmiałaś, z teorii o tym że Jeremy zginie też"... itp. To poniekąd tragiczne :DDDD
No tak, ale teoria o sire bond, była tak dziurawa, z tyloma lukami, że nie można było w nią uwierzyć. A co do śmierci Jeremiego, to ja myślałam sobie, że Julie nie jest aż tak szalona, by odbierać Elenie ostatniego członka rodziny... cóż, myliłam się :D
Nie no jak te teorie się sprawdzą, to padnę chyba xD