PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122218
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ailimenna

Po, bo papierosów tam nie ma, więc zastąpili go alkoholem. A papieros po dobrym seksie jakoś jest znany :D

Madame_7

Damon pije ale nie pali :D
A ja Ci mówię, że przed :D Za coś muszą się przecież tak bardzo nie znosić :P Przesadzili z alkoholem, przespali się, a później nie mogli na siebie patrzyć. Norma :DDD

ailimenna

I dlatego ją zakołkował?:D

Madame_7

Kto wie co wydarzyło się podczas "gorącego seksu"... :D

ailimenna

Z Bree też spał i wyrwał jej serce, czemu nie miałby Lexi zakołkować, pff :D
Pewnie Elka się dowie i ze złości prześpi się z Klausem, ot co.

użytkownik usunięty
Madame_7

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdnq4vn70r1rool60o2_250.gif

A Ty zluzuj w końcu gumę w majtach :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Skąd ja znam ten tekst?:P

Zapewne z forum :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Really?:P

Ładnie nie?
http://www.youtube.com/watch?v=ya-kUZdoleY&list=PL82F3756F525E643E&index=8

Kate123

Buła schudła :D

Madame_7

Mi się wydaje, że to ta fryzura sprawia, że jej twarz jest smuklejsza :D

ailimenna

Na początku jej nie poznałam :D

Madame_7

Ja też :D Na tym zdjęciu http://24.media.tumblr.com/c8a19c16d5f3469560d748fe6ff84767/tumblr_mizz88f7gw1qm 9mpuo1_250.jpg

Kate123

To Lexi?:DDDD Haha, ale to ja już mam tak po raz kolejny. Wcześniej w tych innych retrospekcjach. Pytałam się, kim jest ta fajna laska :D

Madame_7

Tak, to ona :D Dobrze, że chociaż jej wygląd się poprawił, bo charakter na pewno pozostał taki paskudny jak zwykle.

Kate123

Buła sympatyczna jest, co Ty chcesz? :D

ocenił(a) serial na 7
Kate123

o cholerka. :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Cholera, nie moge sie powstrzymac od skomentowania tych zdjec. Damon wyglada jeszcze bardziej buntowniczo a tym samym jeszcze bardziej seksownie.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja nie mogę, ale Damon zajebiście wygląda, chyba się zakochałam.... Widzicie to zawadiackie spojrzenie i tą koszulkę i to WSZYSTKO?

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

Tak widzę :D nie nie mogę przestać widzieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Ty i tak nieugięta, bo późno sie zakochałaś. Ale wreszcie naprawiłaś swój błąd. :)

ocenił(a) serial na 6
KingusVic

:DDDDDDDDDDDDDD Ja pierdziele nie mogę z tym zdjęciem na różowym tle, po prostu nie mogę ta kurała, ten poskoszulek, te rozczapirzone włosy....

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Damonowi mogliby postawić irokeza a nie xD

tequila_s

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fryzura Iana <333333
http://25.media.tumblr.com/d8eb8506d004b87ec12dbbb43418f972/tumblr_mj00fcJlMM1qd 1kvjo1_500.png
http://24.media.tumblr.com/58a1cbfe7dc097b386d79172834c56f7/tumblr_mj00fcJlMM1qd 1kvjo2_500.png

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

Tak :) też zauważyłam, że fryzurkę Ian ma świetną. W KOŃCU doprowadzili ją do porządku :)

tequila_s

nie wyglądał tak dobrze od 1 sezonu, rewelacja! :D

ocenił(a) serial na 7
Brooklynne_Accola

Dokładnie :)

ocenił(a) serial na 6
tequila_s

Kur wa ja się zakochałam.....

ocenił(a) serial na 7
byledopiatku

No coś Ty... :D

ocenił(a) serial na 6
KingusVic

To zdjęcie na różowym tle (w sensie świateł pewnie klubu) to spełnienie moich marzeń erotycznych....

tequila_s

Czy Ian ma oczy obrysowane kredką?:P

alien_2

Nie wiem, w tym świetle ciężko jest mi to stwierdzić :D

tequila_s

"No, the sire bond is not broken. It's a little different though -- you'll see."
- CM

użytkownik usunięty
Kate123

Pls...

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Dobra, teraz zbiera mi się na wymioty...

tequila_s

"The sire bond is definitely real and exists....."
- CM

Tiaaa....

użytkownik usunięty
Kate123

Tak, Carina. Bo gdyby sire shit nie istniało, to Julie by ci o tym powiedziała:P haha. Nie no, szmira istnieje, ale te zapewnienia Cariny mnie śmieszą...

tequila_s

"We will see Tyler and Caroline share a dance in the prom episode."
- CM

użytkownik usunięty
Kate123

Błagam...

tequila_s

"Someone gets their neck snapped when Katherine and Elena face off."
- CM

ocenił(a) serial na 7
tequila_s

vd: "no właśnie okazać się może, że Damon uwiódł Lexi ona się zakochała, a on ją olał lub coś tam jeszcze i stąd ta nienawiść Lexi do Damona. Padnę jak okaże się, że Lexi była zakochana w Damonie, no popatrzcie na te zdęcie gdzie trzyma go za rękę i jest w niego bardzo zapatrzona, ciekawe ciekawe"

KingusVic

hahaha, właśnie też to niżej wkleiłam. Po prostu nie wierzę, że można takie rzeczy wymyślać xddd

ocenił(a) serial na 7
ailimenna

hehe no zobacz... myślimy o tym samym :D :D heheheh dobre to było :)

użytkownik usunięty
tequila_s

"no właśnie okazać się może, że Damon uwiódł Lexi ona się zakochała, a on ją olał lub coś tam jeszcze i stąd ta nienawiść Lexi do Damona. Padnę jak okaże się, że Lexi była zakochana w Damonie, no popatrzcie na te zdęcie gdzie trzyma go za rękę i jest w niego bardzo zapatrzona, ciekawe ciekawe" - źródło: VD.

"Ja też myślę, że oni mieli jakiś mały romans czy coś w tym stylu. Swoją drogą ciekawe czemu on ją tak trzyma za rękę . Słodkie."

hahahahahahahahaha, padłam. Uwielbiam te wszystkie teorie &lt;3

ailimenna

Hahahahaha :D To z zakazanej? No nie mogę jakie teorie ludzie tworzą xDDDDDDDD

tequila_s

Tak XD Można się całkiem dobrze pośmiać podczas czytania tego.
Tylko teraz jak się śmieje w mojej głowie odzywa się głos: "z teorii o sire bond też się śmiałaś, z teorii o tym że Jeremy zginie też"... itp. To poniekąd tragiczne :DDDD

ailimenna

No tak, ale teoria o sire bond, była tak dziurawa, z tyloma lukami, że nie można było w nią uwierzyć. A co do śmierci Jeremiego, to ja myślałam sobie, że Julie nie jest aż tak szalona, by odbierać Elenie ostatniego członka rodziny... cóż, myliłam się :D
Nie no jak te teorie się sprawdzą, to padnę chyba xD

tequila_s

http://24.media.tumblr.com/2d6f7ec733b7049851fa36822aea4ec2/tumblr_mj00z4TPnk1qh zql2o5_500.png
A dlaczego ona się tu nie spaliła? Przecież nie ma pierścienia.