Dla mnie to jest śmieszne. Bo według mnie Elena przez cały odcinek w ten czy inny sposób okazywała, którego z braci wybrała więc według tej teorii to Silas był Eleną przez cały odcinek :DDD Nie wiem czy co kolwiek zrozumiesz z tego co napisałam :DDD
Dokładnie. Od razu jak weszła do pokoju z uśmiechem (w ich pierwszej scenie) to widać było, że chce być z Damonem. Stelenowcom żal dupę ściska, bo tak naprawdę nie było żadnego wyboru w tym odcinku, dla Eleny było oczywistością, że kocha Damona:)
Widzę, że jednak zrozumiałaś o co mi chodzi :DDD Stelenowcy jakoś muszą sobie polepszyć humor więc wymyślają takie pierdoły i będą przez całą przerwę żyć w denialu :DDD No, ale co innego im pozostało? :DDD
Niezłe show odstawił, mógł po prostu pod postacią Eleny zadzwonić do Stefana i umówić się z nim na rozmowę sam na sam czy coś :D
Ale pacz, Silas grzebał w głowie Damona, więc widział dex, pozazdrościł i doprowadził do make out session przed kominkiem, to ma sens :)
Może ta jego One True Love wygląda jak Damon, stąd tyle pasji i uczucia włożył w to wyznanie:D
Dokładnie. Ale widocznie wybrał skomplikowany sposób, bo naprawdę pragnął pocałować Damona <3
Aha, że wyznająca Damonowi miłość Elena to był tak naprawdę Silas? To gdzie wtedy była Elena? :D Szukała Jera tak czy siak i Silas o tym wiedział i specjalnie chciał wyciągnąć Stefa z domu (tym wyznaniem) by wrzucić go do wody?:D
Wepchnęła cure Kath, więc czemu Silas wolał wyznać miłość Damonowi niż jej przeszkodzić w tym planie?
No jak to nie wiesz gdzie Elena pewnie Silas ją związał i gdzieś zamknął, a sam zaczaił się na Damona :DDD
Niedługo wakacje i ludzie z tęsknoty za DE będą więcej czasu spędzać na tumblrze i więcej blogów odwiedzać xD Do października będziesz miała 3000 :D
Elena: I think I'm falling in love with him.
SE shippers: It's the sire bond.
Tyler: The sire bond only affects how you act, not how you feel.
Elena: it is real, I know it is.
SE shippers: It's the sire bond.
Witch: The sire bond only happens if you have feelings for your sire before you're turned.
Elena: I'm telling you, it's the most real thing I've ever felt in my entire life. I love you, Damon.
SE shippers: sire bond, sire bond, sire bond.
Elena, unsired and in her right mind: I'm not sorry that I'm in love with you. I love you. I love-
SE shippers: IT MUST BE SILAS POSING AS ELENA
Julie Plec: *refers to Damon & Elena as a couple in season five and talks about the happiness they're going to be given*
SE shippers: ...
SE shippers: ...
SE shippers: Remember when Damon killed Jeremy?