Park Jurajski: Teoria chaosu
powrót do forum 1 sezonu

Żenada

ocenił(a) serial na 1

Homoseksualne wątki w bajkach, które mogą oglądać dzieci w każdym wieku nie przemawiają do mnie, totalne dno, jak w tytule 10 odcinka - początek końca...

ocenił(a) serial na 7
Brtbrt

Straszne.

Brtbrt

straszne, dwie nastolatki są w sobie zakochane, wspierają się i pomagają sobie w przezwyciężaniu własnych słabości i problemów. Koszmar, już widzę jak to zryje berety biednych dzieci.

Resvain

Szkoda, że te dwie nastolatki nie przejawiały sobą zainteresowania długi czas. Ten wątek jest wciśnięty na siłę, bo ani Yaz ani Sammy nie sprawiały wrażenia zainteresowanych płcią przeciwną. I tak do tego mogę się przyczepić.

Turut

Dokładnie, napiszę więcej wydawało się, że Yazz leci, bodajże na Kenjego, o ile mnie pamięć nie myli. Swoją drogą Sammy sprawia wrażenie dość nierozgarniętej, więc ja gdybym był....to raczej czułbym się obrażony. Jak zwykle wysyp obrońców nienormalności, przy każdym tego typu temacie. Dopóki nie założyłem konta na filmwebie, nie miałem pojęcia, że w tym kraju tyle tego.

ocenił(a) serial na 10
Brtbrt

Nie wiedziałem, że miłość jest zła.... Weź idź się leczyć gdzieś..

Fan_Seriali

Weź się naucz czym się różni choroba psychiczna od miłości.

ocenił(a) serial na 10
thedreamer_ae

Nie ośmieszaj się.

thedreamer_ae

Proszę nauczyć się czegokolwiek.

Fan_Seriali

Nie każda jest dobra.

ocenił(a) serial na 10
hydepark

No logiczne i to bez różnicy czy w parach jednopłciowych czy w obupłciowych.

ocenił(a) serial na 10
hydepark

Ale związek Sammy i Yaz jest dobry, bo widać że są one szczęśliwe, wspierają się nawzajem itp.

ocenił(a) serial na 10
Fan_Seriali

masz rację, +1

Fan_Seriali

To zależy z jakiej perspektywy patrzeć - z czysto biologicznego punktu widzenia (przetrwanie gatunku) miłość jednopłciowa (w sensie związku) nie jest dobra.

Fan_Seriali

Złe jest to, że od dziecka wmawiają, że coś nienormalnego jest dobrem.

ocenił(a) serial na 10
tomtop

Według ciebie miłość jest czymś nienormalnym? To co powiesz o swoich rodzicach? Też im mówisz, że są nienormalni, nienawidzisz ich dlatego, że się w sobie zakochali? XDDD

Fan_Seriali

To nie miłość, to choroba i tak to się jeszcze do niedawna nazywało.

ocenił(a) serial na 10
tomtop

Hahahah, tsa

tomtop

W Polsce nigdy tak nie było (z wyjątkiem czasów zaborów). Nie wiem, skąd piszesz, ale wygląda jak atak z zewnątrz na naszą kulturę i tradycję.

Solarius_Scorch

hmm po raz pierwszy ktoś mnie oskarża o atak na polską kulturę i tradycję, zwykle jest przeciwnie. Tzn. czego nie było, zboczeń? Bo już się pogubiłem. Na pewno nie tyle ile w innych państwach.

tomtop

Ja tylko mówię, że w wolnej Polsce relacje homoseksualne nigdy nie były penalizowane. Dlatego ich penalizowanie kojarzę z Rosją i Prusami.

Solarius_Scorch

ok teraz kumam.

Brtbrt

oczywiscie, ale to ze dwoch chlopakow jest zakochanych w tej samej dziewczynie juz wg ciebie nie jest zle? Standard.

ocenił(a) serial na 1
Damiann17

bo nie jest, dziwne i glupie myslenie tutaj pokazujesz

Ergath

Jest, bo to przyjaciele.

Brtbrt

Dokładnie propagowanie chorych pseudoideologii , co gorsza wmieszali w to dzieci podkładające dubbing. Dokąd zmierzasz ludzkości?

ocenił(a) serial na 2
Brtbrt

Zgadzam się. Kompletnie na siłę wciśnięte gówno wątki, którym mam już dość na każdym kroku Netflix wciska tą chorą poprawność.

dominik_kirys

czyli jednak są jeszcze normalni ludzie na tym świecie, dobrze wiedzieć. Pozdrawiam

dominik_kirys

Do niedawna nie każdy film musiał zawierać wątek miłosny, a teraz każdy musi zawierać wątek gejowski...żygać się od tego chcę.....