Homoseksualne wątki w bajkach, które mogą oglądać dzieci w każdym wieku nie przemawiają do mnie, totalne dno, jak w tytule 10 odcinka - początek końca...
straszne, dwie nastolatki są w sobie zakochane, wspierają się i pomagają sobie w przezwyciężaniu własnych słabości i problemów. Koszmar, już widzę jak to zryje berety biednych dzieci.
Szkoda, że te dwie nastolatki nie przejawiały sobą zainteresowania długi czas. Ten wątek jest wciśnięty na siłę, bo ani Yaz ani Sammy nie sprawiały wrażenia zainteresowanych płcią przeciwną. I tak do tego mogę się przyczepić.
Dokładnie, napiszę więcej wydawało się, że Yazz leci, bodajże na Kenjego, o ile mnie pamięć nie myli. Swoją drogą Sammy sprawia wrażenie dość nierozgarniętej, więc ja gdybym był....to raczej czułbym się obrażony. Jak zwykle wysyp obrońców nienormalności, przy każdym tego typu temacie. Dopóki nie założyłem konta na filmwebie, nie miałem pojęcia, że w tym kraju tyle tego.
Ale związek Sammy i Yaz jest dobry, bo widać że są one szczęśliwe, wspierają się nawzajem itp.
To zależy z jakiej perspektywy patrzeć - z czysto biologicznego punktu widzenia (przetrwanie gatunku) miłość jednopłciowa (w sensie związku) nie jest dobra.
Według ciebie miłość jest czymś nienormalnym? To co powiesz o swoich rodzicach? Też im mówisz, że są nienormalni, nienawidzisz ich dlatego, że się w sobie zakochali? XDDD
W Polsce nigdy tak nie było (z wyjątkiem czasów zaborów). Nie wiem, skąd piszesz, ale wygląda jak atak z zewnątrz na naszą kulturę i tradycję.
hmm po raz pierwszy ktoś mnie oskarża o atak na polską kulturę i tradycję, zwykle jest przeciwnie. Tzn. czego nie było, zboczeń? Bo już się pogubiłem. Na pewno nie tyle ile w innych państwach.
Ja tylko mówię, że w wolnej Polsce relacje homoseksualne nigdy nie były penalizowane. Dlatego ich penalizowanie kojarzę z Rosją i Prusami.
oczywiscie, ale to ze dwoch chlopakow jest zakochanych w tej samej dziewczynie juz wg ciebie nie jest zle? Standard.
Dokładnie propagowanie chorych pseudoideologii , co gorsza wmieszali w to dzieci podkładające dubbing. Dokąd zmierzasz ludzkości?
Zgadzam się. Kompletnie na siłę wciśnięte gówno wątki, którym mam już dość na każdym kroku Netflix wciska tą chorą poprawność.